maanantai 27. lokakuuta 2014

Seikkailua

Tänä aamuna tapahtui jotain järkyttävää. Nimittäin just ku mä olin syönyt mun aamupalan ja vetäytynyt peiton alle aamupäivän tupsluureille, niin mun emäntä hihkaisi, että "nyt lähdetään lenkille"! Siis mitä? Eihän me koskaan lähdetä lenkille HETI aamusta. Mitä nyt pissalla käyn talon nurkalla, mutta se ei oo mikään lenkki.

Mun emäntä tekee nyt vähän aikaa 4-päiväistä työviikkoa, sillä on siis maanantait vapaata. Ja mäkö kuvittelin, että me otettais oikein lokoisasti, niin mitä vielä! Mehän lähettiin tietenkin keokätköilemään. Auto alle ja me ajettiin 20 km  Oulunsaloon, sinne lentokentän lähelle.

Ensin käytiin yhdellä lintutornilla. Paitti että kätkön suhteen turha reissu. Käveltiin ensin monta sataa metriä tuommoisia liukkaita pitkospuita pitkin ja perillä emäntä olisi tarvinnut kumisaappaat. Ne oli tietenkin autossa ja toista reissua ei tehty, kun tuli sadekuuro.


Ja Vihiluodon luontopolun oli vallannut vesi...


Mutta kyllä me muutama kätkökin löydettiin. Ja emännän mielestä mä löysin yhden kätkön. Se on tuommoinen "kivi", johon on kaiverrettu kätkö. Mä nimittäin nuuskin sitä aika pitkään, jolloin emäntäkin hokasi sen. Eli kyllä mäkin osaan ettiä keokätköjä.


8 kommenttia:

 1. Sun emäntä on nähnyt paljon vaivaa kun vei 20 kilsan päähän etsimään kätköjä, hyvä että ainakin yksi löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä varmaan vielä toistekin pääsen vähän kauemmas, kun me ollaan kaikki lähiseudun kätköt jo löydetty. Ja sitte yritetään etsiä ainaskin viisi kätköä kerralla, ettei pensaa pala turhaan yhden kätkön takia :)

   Poista
 2. Oho, sullon nyt sittä hieno harrastus! Varmaan piäset (joovvut) usseemmannii kerran lähtemmää uamutuimaa lenkille. Ku niät nuin hyvä nenä on että löösit tuon kätkön. Vaekka suattaahan se olla että ku pikkuvelj tulloo ni ee oo het lähtemisijä tiijjossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitähän se emäntäki sano, että pittää nyt tehä kaikenlaisia isojen poikien juttuja, ku sitte tullee pikkunen tauko.

   Poista
 3. Oliks toi sun eka ikkulioma keokätkölöytö, Elvis? Hyvin toimittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli mun eka löytö. Mähän voisin perustaa jo oman koekätkönimimerkin ja tilin :)

   Poista
 4. Geogätgöguru! ;P sun pitää opettaa Hugokin goeoilemaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmalla Hugostakin kasvaa kova keokätkeilijä. Kun se saa pienestä pitäen tuntumaa lajiin!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!