sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Mitä koira tarvitsee

Nyt kun meille on tulossa se uusi tulokas, Hugo, niin sille pitää varmaan hankkia jotain omia tarvikkeita, ettei mun tartte jakaa kaikkea sen kanssa. Emäntä löysi kaappeja siivotessaan tämmöisen "hankintalistan". Sen tytär on tehnyt sen 8-vuotiaana, kun meille tuli ensimmäinen koira, Vallu. Nyt tuo lista on kehystettynä emännän työhuoneessa.


Aikas lailla kuulemma hyvä lista vielä tänäkin päivänä. Lelkkuja saa sitte mun mielestä ostaa ihan enempikin, ei tartte olla ollenkaan suluissa.


Vallu


Minä 4 viikkoa


Minä tänään. Nautin vielä kodin herruudesta ja rauhasta. Sunnuntaipäivän tupsluurit isännän vieressä. Ja isännälläkin on bostonipaita päällä, voi erottaa vähän silmää...

8 kommenttia:

 1. Vitsi Elvis ku oot niin komee jätkä, pakko vaan ihailla!

  VastaaPoista
 2. Onse varmaa jännee tuo pikkuveljen tulo! Voe että... :) Pittäähän ne olla sillehhii omat vermeet. Joko sinuva jännittää? Kannattaa ottoo nyt kaekki irti tuosta raahasta. Suattaa tahti muuttuva sittä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin emäntä ottaa kaiken irti nykyisestä rauhasta... Ja nauttii, kun meillä on matot lattialla.

   Poista
 3. Elvis, se on semmottiinen juttu, että pikkuveljet tua tullessaan iloo. Näin ainaskin meillä.
  Terkuin Myrsky, isoveli kuten sääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me isotveljet pärjätään! Ja eihän kaksi koiraa oo vielä mitään. Tuolla aiemmassa postauksessa "Bossukkatapaaminen", näkyi 4 kuuroa staffia ja saman perheen kaksi bossua. Nyt heillä on viides staffi, eli seitsemän koiraa. Se on jo lauma... :)

   Poista
 4. Mahtava tuo lista. Sitten vielä 'muista keksiä nimi* :)
  On teillä kohta säpinää kun pikkuveli Hugo tulee taloon, muistahan Elvis keräillä voimia niin jaksat sitten peuhata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kyllä tuon nimen keksimisoperaation. Tytär olisi pikkutytön tapaan halunnut nimeksi Nöpö, Söpö tai muuta somaa. Mutta kun Vallu tuli meille samana päivänä kun Valentin (Vallu) Kononen käveli kultaa (?) Atlantan olympialaisissa, oli nimivalinta selvä. Niin touhukkaasti tuo pikkukoira käveli päivän taloa ympäriinsä tutustuen uuteen kotiinsa.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!