torstai 9. lokakuuta 2014

Kavereiden kanssa

Viime viikolla meillä oli taas bossukkatapaaminen. Mukavaa, että täällä on niin aktiivisia ihmisiä. Tapaaminen oli  jälleen  vauhdikas. Niin vauhdikas, että emäntä ei saanut YHTÄÄN tarkkaa kuvaa koko tapaamisesta.


Montako bostonia? Mä oon tuossa oikeassa laidassa. Muista ei ota selvää. Joku villis on tulossa kans kisaamaan meidän kanssa.

Mutta sitte sinne puistoon tuli yks Peppi. Voi mikä ihanuus se oli! Ja niinhän siinä sitten kävi, että mut pistettiin taas talutushihnan jatkeeksi. Pikku arestin jälkeen emäntä päästi mut kirmaamaan muiden kanssa, mutta mä löysin heti Pepin.Joopa joo. Näin siinä sitten kävi. Mutta minkäs mä luonnolleni mahdan...

Tänään mut punnittiin pitkästä aikaa. Paino on pysynyt samoissa lukemissa eli painan nyt 8,7kg. Se on ihan sopivasti. Hugon syntymästä on vajaa viikko ja se painaa nyt 420g. Sille painoa on tullut viikossa lähes tuplasti.

8 kommenttia:

 1. No jopa tulj huono mäehä. Että joovvuit iha narunnokkaa sittä. Kyllä ne suattaa tytöt piän sekottee nii ettee sille mittää voe jos tulloo mielee lähestyvä. Kyllä pitäs immeesten ymmärtee tuommonen.
  Pikkuvelj se kasvoo humistaa. Kohta suat leekkikaverin kottii. Se on sittä varmaa mukava päevä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mä en oikein saa edes koirapuistoissa rymistellä. Koska jos vastaan tulee ihana donna, olkoot vaikka rottis tai toopermanni, mä työnnän kuonon sen bebaan ja toivon, että oispa apuna myös jakkara...

   Poista
 2. On siin varmaan energiataso korkealla kun tuollaiset sähikäiset touhuaa isolla porukalla :)
  Kohta sitten opetat pikkuveljen tavoille, on se vielä pieni patukka 420 grammaa...varmaan niin suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis energiaa meillä riittää. Me ollaan varmaan kaikki vähän ad/hd, tai ainaskin mä.

   Pienihän tuo pikkuveikka on, mutta kuulemma jo nyt porukan energisin :)

   Poista
 3. No olipa bostoneja kerrakseen, saman verran vissiin, kuin entisajan Boston-savukerasiassa bostoneja.
  Kuinka teillä kaikilla oli samanlaiset verskatikin päällä kuin jollakin futisjoukkueella! Ois pitänyt olla nimi jokaisen selässä, niin ois tiennyt, kuka kukin on.
  Olettekos nyt ihan varmoja, että oikea koira lähti kotiin? Jos se Elvis joutuikin vahingossa väärän talutushihnan päähän, vieraaseen kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä kuitenkin turkin kuvioinnissa pikkuisia eroja. Mutta jos meitä ois kamalan suuri lauma pitäis varmaan piirtää jokaisesta samanlainen karvapeitekartta kuin eläintutkijat piirtää seeproista...

   Poista
 4. Himot ne on hiirelläkin ja Elviksellä halut tallella! ;D Onneksi pikkiveikka on veikka, eikä sikko, niin pysyy "rauha" maassa!

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!