sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Pikkuveli

Mulle syntyi perjantaina kuulemma pikkuveli. Näin mulle on kerrottu. En mä kyllä mitään muutosta meidän elämässä ole havainnut. Ihan samalla tavalla käytiin mökillä ja heiteltiin siellä palloa. Mitään pikkuveljeä näkyny.


Emäntä kertoi, että sen pitää kasvaa vielä emonsa tykönä tuommoiset 7-8 viikoa. Mutta nimi sillä on. Se on Hugo.

Maya-emo synnytti neljä pentua, kolme tyttöä ja yhden pojan, siis Hugon. Yksi tytöistä ei valitettavasti jaksanut elää. Hugo on kuulemma reipas pentu. Ekana nisällä ja viimeisenä nisällä. Siinä me ainaskin ollaan samalaisia. Ruoka, ja erityisesti hyvä ruoka, maistuu aina.


Tässä mä mietin mökillä, että mikä se semmoinen pikkuveli on...?

16 kommenttia:

 1. Myrsky: Tommonen pikkuveli on kyl kätevä. Sen kaa on kiva pelata palloo ja se lämmittää kylkee nukkuessa. Ihan siis voin vannoo tassu sydämellä, että pikkuveljet on parhautta. Onnee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä me kaikki uskotaan, että pikkuveli tuo mukanaan parhautta!

   Poista
 2. Kyllä nyt kääp vähä katteeks! Kyllä oes pikkuvelj tarpeen. Vuan onnee sulle kovasti! :) Pikkuveljet on kuulema mukavija. Kuhan kasvaavat. Sano äet. Se tietää ku sillon pikkuvelj.
  Suat siitä hyvän kaverin kuha se ruppee leekimpiälle älyvämmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä on kyllä vähän hätää kärsimässä. Se kun tulee meille just talvea vasten. Mitenhän sen siisteyskasvatuksen käy? Kun mäkään en mielellään pakkasilla ulos mee niin entäs tuollainen rääpäle?

   Mutta kyllä mä siitä leikkikaveria ja pemistelykaveria odotan!

   Poista
 3. Yllätysvauva!
  Voi Elvis, sunsta taisi tulla ykskaks isoveli!
  Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isonveljen vastuu on iso. Mun pitää opettaa sille kaikki talon tavat...

   Poista
 4. Ihanaa! Pikkuveikka on parhautta! Kuulumisia toisen kasvusta, kotiutumisesta ja siitä siisteyskasvatuksesta odottamaan jääden.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuulumisia kyllä tulee sitten ajallaan. Ja blokikin muuttuu sitten meidän molempien elämästä kertovaksi!

   Poista
 5. Komean ja ihan Elviksen näköinen olet. Onnea pikkuveljen syntymästä, tulee varmaan pitkät viikot veljen kotiutumista odottaessa :) Lisäsin teidät lukulistalle, tervetuloa kurkkailemaan myös amerikanbulldoggi Neron seikkailuja:
  http://amerikanbulldogginero.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada uusia plokikamuja! Mäkin lisään sut pikapikaa tuohon omalle lukulistalle. Niin on sitten helpompi vaihdella kuulumisia.

   Odottavan aika on pitkä. Ei mulla vaan emännällä...

   Poista
 6. Wau, miten ihania uutisia!! <3 Kyllä tää pikkuveliasia sullekin Elvis vielä selkenee. Älä huoli! ;D Ja kunhan saat sitä vähän koulutettua, niin huomaat pikkuveljen olevan parasta, mitä voi tapahtua. <3 Usko pois! Elvis ja Hugo, tosi komeen kuulonen kaksikko! :))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mun nimi kuulemma tulee yhdestä Antti Tuurin novellista, jossa oli Elvis niminen koira. No, kyllähän me kaikki tiedetään, mistä SE oli saanut nimensä. Hugon isä on taas Häkkinen ja sillä oikealla IhmisHäkkisellä on Hugo niminen poika, joten me kompataan sitä!

   Kyllä mäkin uskon, että pikkuveljestä tulee olemaan paljon seuraa ja parhautta!

   Poista
 7. Onnea onnea, ihania uutisia! Kyllä kaksin on mukavampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon kans niin. Teitäkinhän on kaksi, Nappi ja Penni!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!