sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Hugo

Mun isäntäväki kävi eilen katsomassa Hugoa. Mä en päässy mukaan. Mutta tuliaisiksi mä sain kamalasti pennun tuoksua. Mä työnsin nenäni oikein syvälle emännän vaatteisiin ja nuuskuttelin tosi tarkasti.

Hugo painaa nyt noin kilon. Emännän mielestä se muistutti lähinnä karvakintasta. Niin kooltaan kuin näöltäänkin. Semmoinen aika pulska poika. Mutta kuulemma ylisöpö. Ja sovittiin, että se muuttaa meille marraskuun lopussa, viiden viikon kuluttua. Sitte tämä plokikin muuttuu mun ja Hugon yhteiseksi plokiksi. Ja me pyydetään yks Tero käymään täällä, että se saa muokata tätä plokia vähän tyylikkäämmäksi. Meidän emäntä kun ei nääs osaa.


Maya-emo, Hugo ja sen kaks siskoa, "karvakintaat".
Maya-emo, Inkaliina-sisko selällääan ja Hugo. 

Mutta mä oon vielä tään plokin kuningas! Ainakin sen viisi viikkoa!

12 kommenttia:

 1. Oioi olisit laittanut otsikoksi *söpöysvaroitus* :) Tulee kyllä pentu-kuume...tai siis tuli jo !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pentukuume on vakava vaiva. Siihen ei auta edes aspiriini...

   Poista
 2. Aivan ihana rukkanen, totes meijän äippä. On se kyl söde meijänkin miälestä. Kiva ku saat pikkuveljen, on sit leikkikamu aina kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne varmaan pieninä söpöjä... Mutta entäs sitten murrosikäisinä riiviöinä? Mutta mehän ollaan jo sivistyneitä, eikös vain?

   Poista
 3. No kylläpä seon nätti. Äet voehkas oekee ja sano etton niiiiin söpö. Kieltämätä vähä semmosta rukkasvaekutelmoo tulloo... :D
  Teellä alakaa sittä mahoton rylläkkä ku tuo pikkuvelj tulloo. Naati nyt raahasta ja yksinoekeovvesta palavelusväkkees. Oon kuullunna että vaavvavaehe suattaa olla melekosen rankkoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, emännän mukaan meillä on sitten matoton joulu. Mutta varmaan se jouluviilis tullee siitä huolimatta. Voipi olla melekomoista menoa ensimmäinen puoli vuotta...

   Poista
  2. Uijui! Babybostoneita! ♥ Mutta The Elvis is The King! Kaikkihan sen nyt tietää..

   Poista
 4. No on kyllä söpö! Ja tyylikäs röhnötysasento, muistuttaa kyllä vähän semmosta karvakinnasta, söpöä sellaista :) Eiks sua hermostuta, että Hugo tulee ja vie sun kunkkupaikan? Sun täytyy pitää huoli, että oot silleen niinku isoveljen roolissa yhä edelleen (ainakin tän plokin) kuningas! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen näkee sitten. Kyllä mä yritän olla isoveli ja kunkku. Ja meidän isäntäväki on yhä sitä mieltä, että uroskoirien kulkusia ei leikata. Joten meidät ainakin yritetään mahduttaa samaan huusholliin.

   Poista
 5. Eijeijei, pentumasu! ♥
  Tunnen pennuntuoksun nenässäni.. :)

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!