torstai 2. lokakuuta 2014

Pari arviointia

Viime vuonna mä kävin viidessä näytelmässä. Tänään tuli Bostoni-lehti, jossa oli kaikkien Suomessa järjestettyjen näytelmien bostonien arvostelut. Emäntä skannas niistä pari.Eli eka arvostelu on Kajaanista, jossa mä olin urani huipulla. Heti kättelyssä huipputulokset, vaikka emäntä tuskin pysyi pystyssä (sillä oli jotain asentohuimausta) ja koskaan ei oltu mitään kehänäyttelyä harjoiteltu.

Toinen arvostelu on Ylivieskasta. Ihan vaan siksi tämä on tässä, kun eka tuomari sanoi, että mun sieraimet on tarpeeksi avoimet ja tämä toka tuomari, että ne on liian pienet. Ovat varmaan kutistuneet siinä kesän aikana... Mutta emäntä on niin ylpeä tuosta viimeisestä lauseesta. Ihan niinku se olis ollut pääosassa...

Enää me ei näytelmiin mennä. Mut on arvioitu ja erinomaiseksi todettu. Joten se riittää meille kaikille.


Erinomainen kuittaa...

6 kommenttia:

 1. Onnee kamu vuan! Totistettavasti erinomanen! Vaekka näkkööhän tuon nyt jokkaenen. Hyvä seon kuitennii etton iha paperilla asija. Oekee virallisesti :)
  Minuva ee oo näätelmissä käätetty. Äet sano etten ossoes muka käättäätyvä,pöh. Ja nythä minuva ee ennee huolittaskaa ku ne luumut jäe sinne linikan leekkuutuppaan sillo kesällä.
  Jospa lie tuo hellekesä sinun sieraemes kutistanna... taekka sittä tämä jäläkimmäenen tuomarj on ollunna huononäkösempi :) Kyllä oot kommee poeka. On sielä tytöt liäpällää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai mä oon lääpällään tyttöihin. Oli taas bossukkatapaaminen ja siellä oli yksi ihanainen Peppi ja mut pistettiin taas liekaan. Emäntä uhkas, että jos en osaa käyttäytyä, multakin otetaan luumut pois. Ai mitkä luumut? En ymmärrä?

   Poista
 2. Todellakin oot ErinOmainen! Näkeehän se jo korvien asennosta ja uljaasta ryhistä ja silleen. Röhkinny? Meinasko ne, että sä oot bossu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua silleen jännitti siinä esittelypöydällä, että henkeä salpas. Sitte kait se tuomari luuli, että mä oon joku bossu... Mutta mukava tuomari se oli.

   Poista
 3. Nuo diploomit pitäis laittaa seinälle kultakehyksissä, niin kuin kunniakirjat konsanaan. Eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kotona pokaalit hyllyssä! Ja ne ruusukkeet ;)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!