sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Luettu!

Emäntä unohti taas jonkun naistenlehden sohvalle. Ihan varmaan vaan mua varten. No, mä sitte luin sitä vähäsen. Pienempänä mulle jätetiin "vahingossa" jotain mainoslehtisiä sohvapöydälle, joita mä sain lueskella yksin ollessani. Mutta sitte emäntä kyllästy siivoamaan mun jälkiä.


Ja tämäkin lehti pitäisi viedä sitte mummulle kiertoon...

Emännän mukaan nyt siirrytään pikkuhiljaa kaupunkiaikaan ja mökki pistetään talviteloille. Viime yönä siellä oli gaumee myrsky ja yks emännän kynttilälyhtykin meni rikki. Kaiken kukkuraksi mulla alkoi oksutauti. Emäntä epäili, että mä oon syönyt jotain metsästä löytynyttä... Mutta onneksi se tauti meni nopeasti ohi. Ja mut kerettiin nostaa aina pihalle, kun mä aloin yökkimään. Ei tullut sotkuja.

Ja riistakamerassa... Ei sitten yhtään mitään. Muuta kuin me tulossa ja lähdössä. Jospa siihen edes joskus tallentuisi jotain.

10 kommenttia:

 1. Kyllä mummut ymmärtää jos koerat on lukenna lehtijä ensin niitä! :)
  Mittään lienet semmosta nielassu etton mahas sekali männy? Toevommukkaa on jo olos kohentunna! Joskus suattaa vahingossa pihalta jottae lipsahtee suuhu mittee ee saes syyvvä...
  Pysykeehän tervennä! Lentsuvahhii liikkeellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä pihalta kaikenlaista aina suuhun menee. Niinku oksia ja kärpäsiä. Mutta nyt mulla on ihan hyvä olo. Tulipahan puhdistettua suolistokin!

   Poista
 2. Voi elviksen Elvis! Kyllä mummu ilahtuu lehdestä, saahan siitä hyvää sytykettä saunaan tai takkaan. Jos mummulla vaan on sauna tai takka... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummulla on sauna, muuta se antaa aina meidän lehdet vielä yhdelle sen kaverille... No, nyt jää yksi Anna välistä saamatta. Eipä siinä nyt niin kauheasti mitään menetä, korkeintaan ajankulua...

   Poista
 3. Eihän tuosta ole luettu kuin takakansi, mikä naistenlehdissä on ihan tarpeeton! Eiku kiertoon vaan todisteeksi, että Elviskin seuraa aikaansa ja muotia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan näin meidän kesken, mitähän se 80-kymppinen mummu ja sen kaverit ymmärtää (tai totta kai ymmärttää) muodista ja muodin oikuista? Mutta ajan hermoilla on mummujenkin pysyttävä!

   Poista
 4. Soon ne ristikot, mitkä on hyvää aivojumppaa U nou.. ja nätit nuoret naiset silmien ilona.. ;)

  VastaaPoista
 5. Oot vähä niinku muokannu ton lehden ulkonäköä. Ihan virkistävää varmasti mummulleki selailla tollasta tuunattua aviisia!

  Täälläki on myrskynny. Ja kylmentyny, yöpakkaset paukahti niin yhtäkkiä, että mun mamman ulkona olleet basilikaistutukset heitti hetkessä henkensä. Se on syksy ny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että basilikat meni... en kyllä yhtään tiiä, mille ne maistuu. Varmaan paremmalle kuin naistenlehti!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!