sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Uudet releet

Mä sain uuden kevättakin! Ihan yhtä hyvin tämä ei istu kuin mun mittatilausvaatteet, mutta ihan kiva tämä on. Kait... Tämä on tällainen rento college-pusakka hupulla. Mustin ja Mirrin kevätmallistoa.
Meille bostoneille, niinku varmaan monelle muullekin rodulle, on vaikea löytää sopivia vaatteita. Kun meillä tuo rintakehä on niin laaja ja lantio on kapea. Emäntä joutui käymään kahdesti siellä liikkeessä, kun se ensin osti mulle liian pienen takin. Se ei mennyt kiinni, vaikka olikin muuten sopiva. Joten tällä mennään nyt.


6 kommenttia:

 1. Ootko Elvis nyt onnellinen ja ylpee? Niin kuin arvaan emäntäsi olevan? Et oikein näytä iloiselta lahjansaajalta kuvissa... Kivat vetimet. Olet kropaltasi yhtä vaikea kuin meidän Wuppe, vaikkakin eri syystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin toimi puku päivälenkillä. Paitsi hihat menivät heti kuraisiksi.

   Koirien kroppia on kyllä joka lähtöön. Ja pukujen malleja melkeinpä vain yksi.

   Poista
 2. No joo, sulla on laaja rintakehä ja niin on meilläkin, mut sitten ku ollaan lisäks piiiiiitkiä, niin eihän sitä istuvaa vaatetta taho löytyä, ku ne nutut tuppaa oleen sit myäs leveitä. Sitähän me ei kyl olla, tai ehkä luanteeltamme. Keh heh.

  Hiano pusakka. Me kuljetaan nakkena. Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te ootta kyllä melkoisia kuuma-kalleja, kun nakkeina tarkenette. Mulle nakkekeli on yli +5°C.

   Poista
 3. Korskea rinta ja hoikka uuma kieltämättä vaikeuttaa nuttujen valintaa! Sam on meillä on kun rinta on hoikka, mutta vatsaa riittää.. Kesäksi kuntoon-kampanja on siis tarpeen! ;)

  Elvishän esittelee uutta muotia kuin ammattilainen! Perusilme ja hallitut liikkeet, niinhän ne ammattimallitkin caltwalkeilla esiintyy..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko kait tässä on poseerata, kun en ilmankaan vaatteita vielä ulkona tarkene. Mä en onneksi tarvitse kuntokuuria ainakaan ruuan suhteen. On ollut sen verran tarkat annokset...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!