tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kuratassuna luokses pompin!

Alkaa olemaan joka paikassa melkoista sohjoa. Se tietää siis tassupesua joka lenkin jälkeen.Tassupesun jälkeen mä vedän aina hirmeetä rallia läpi meidän kodin. Matot menee makkaralle yhdessä hujauksessa.


Täälläpäin on koululaisten hiihtolomat. Kaupungilla oli kamalasti porukkaa. Piti oikein tähdätä sopivaa hetkeä, että saatiin semmoinen kuva, jossa ei näy muita. 

Huomenna mä pääsen käymään mökillä! Jee! Saan juosta vapaana koko päivän.

9 kommenttia:

 1. Kieltämättä komee ilmestys tuossa alemmassa kuvassa. Wau.

  VastaaPoista
 2. Upea, kuninkaallinen rintakuva!
  Hyvää hiihtolomaa ja mökkeilyiloa.. :)

  VastaaPoista
 3. Moikka! Löysin tänään blogisi etsiessäni bostonien blogeja, ja ihastuin täysin! Hauska ja eläväinen blogi ja ihana, komea Elvis! Meillä asustaa Elviksen kaima, 11-vuotias kissaherra, hännästä nenään saakka herrasmies hänkin. :) Täällä on haaveissa Elviksen koirakaveriksi bostoninterrieri, ja siksipä kiinnostaisi, mistä teiän Elvis on kotoisin? Entä kuinka Elvis/muut tuntemasi bostonit suhtautuvat lapsiin? t. Minni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava, että olet tykännyt jutuistamme! Elvis on kotoisin Torniosta, Niittyheinän kennelistä.

   Meidän lähipiirissä ei tällä hetkellä ole ihan pieniä lapsia, mutta mitä satunnaisia kohtaamisia on, niin ystävällinen Elvis on kaikkia kohti. Vähän joskus raisun lainen, mutta sehän on opetuksesta kiinni. Yhtään äkäistä bostonia en ole tavannut. Jos vaikka kävelylenkillä tulee toinen koira vastaan, Elvis on aina ystävällisen utelias, ei räksytä yhtään.

   Poista
  2. Kiitos kovasti vastauksestasi! :) Jään seurailemaan blogia ja haaveilemaan samalla omasta pikkukaverista. Kuume alkaa olla sietämätön, mutta ei auta kuin kärvistellä vielä! ;) t. Minni

   Poista
 4. Kyä sä oot komeen ja ylvään näkönen! Muistakko Elvis, ku meijän äippä teki testin, että mikä koira hänelle sopii parhaiten? Joo, tulos EI ollu mäyräkoira vaan sä, Elvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Khih, hih. Mutta kyllä me molemmat rodut ollaan huippurotuja!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!