keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Manneken pis

Kevät, tuoksut, narttujen kiima... Kaikki tuo saa mut niin hermostuneeksi. Tänään aamulla, kun emäntä lähti pesulle, mä siinä innostuksissani merkkasin makuuhuoneen täkin. Ei ois ehkä pitänyt. Arvatkaas, mitä emäntä teki? No suuttu mulle ja huusi ko palosireeni. Siis yhden pienen pissan takia...

Sitten se repi mun mielestä ihan liian suurieleisesti pussilakanaa pesukoneeseen. Ja täkkikin oli kuulemma pilalla. No, sen voi kyllä pesulassa pestä, kun se ei mahdu meidän pesukoneeseen. Mutta täksi illaksi tarvittiin uusi täkki.

Emäntä lähti ostamaan uutta täkkiä. Samalla reissulla se osti sitten uuden petauspatjan. Jonku muotoutuvan ja lämpölaajenevan... Ja petauspatjan suojan. Ei kuulemma mennyt rahaa ku alle 500 euroa...

Eli semmoinen hinta tuli mun pissalle. En oo vieläkään käynyt makkarissa, kun mulle huudettiin siellä niin lujaa aamulla. Emäntä sanoo, että voi mennä tovi, ennen kuin pääsen testaamaan uusia vuodevaatteita. 

Oma koppa on sittenkin ihan hyvä nukkumapaikka.


8 kommenttia:

 1. Voi voi, kauheita nuo naiset, kirkuvakaulaiset, heti huutamassa, jos pikkuliru jonnekin tulee. Ei tainnut naisparka tajuta, että sinä merkkasit tuon kirkuvan naisen peiton sulasta kiintymyksestä häneen. Niin kuin poikakoirien kuuluukin tehdä. Ihmiset ei vaan ymmärrä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännän mielestä se vaatii kyllä melkomoista ymmärtämistä... Nyt mulla on tiukka makuuhuonekielto!

   Poista
 2. Voi kuule, kissujen pissuista vuodevaatteilla, sohvassa yms. pehmeillä paikoilla syntyy vielä isompi lasku!
  Ensin syöksytään eläinlääkäriin, missä tökitään neuloilla (!) hakemaan diagnoosia, sitten ostetaan lääkeruokaa pahimillaan koko loppuelämä. Ja tietenkin se kastuneiden juttujen korvaaminenkin hoikentaa lompsaa..
  Leikkaamattomat kollipojat sentään kusaisee yleensä pystypinnoille ja nythän on pisusesonki sentään menossa! ;)

  Kivat teepussit muuten kuvassa vasemmalla! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, paksu lompakko tarvitaan. Onneksi koiranpissa ei haise yhtä vakevälle kuin kissan :)

   Poista
 3. No ei oo sullakaan helppoo, jos yhdestä pienestä pissistä tulee tollanen meteli! Ihmiset on niin kummallisia niuhoja. Mää tiiän, ko mammakin on joskus ollu ko palosireeni, ihan syyttä suotta. Sitä paitti onhan se varmasti ihmisten mielestä kiva käpertyä ihkauusiin sänkytamineisiin - niittenhän pitäis oikeestaan kiittää sua siitä, että saivat uudet releet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös sitä oikein mainostetakin jossain, että sänkytamineet pitää uusia aika ajoin. Tosin meillä tuo edellinen täkkikin oli aika uusi. Nimittäin sitä edellisen täkin sotkut meni mun pentuilun tiliin, mutta nyt pitäis kuulemma jo osata käyttäytyä.

   ps. Tämä uusi sijauspatja on kuulemma tosi mukava ja pehmoinen. Ootas kun pääsen kokeilemaan.

   Poista
 4. Joo, me heiteään vettä myllyyn ja kompataan Neiti Nakkia, että hyvä se vaan on ku petivaatteita vaihetaan. Äippä on kyl ihan eri miältä, kyä hänkin huutais nuppi punasena ja huutaakin. Me ku ei päästä sänkyyn, niin Myrsky merkkaili päiväpeiton liepeitä. Keh heh.

  Kyä sun mammas kohta unohtaa porttikiellon ja pääset isoon sänkyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienenä mä merkkailin mummulassa ison pitsiliinan liepeitä. Me ei kerrottu mummulle mitään. Siivottiin vaan hiljaa jäljet. Hih hih.

   Ehkä viikonloppuna pääsen isoon sänkyyn valvotusti emännän viereen päikkäreille.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!