lauantai 29. maaliskuuta 2014

Avustava geokoira

Mulla ja emännällä on yksi todella mukava harrastus. Nimittäin geokätkeily. Nyt me on taas talven jälkeen aloitettu kätköjen etsiminen ihan tosissaan. Tälle keväälle on jo kolme löytöä. Sillan alta, kirjaston kulmilta ja tänään tämä:Eli tuon "jutskan" päässä oli tuommoien tulppa ja sieltä sisältä me sitten löydettiin tuo kätkö. Mä nuuskin sitä ja emäntä pisti nimen lokikirjaan. Joku muukin oli jo tänään käynyt samalla kätköllä. Siinä lähellä oli jästeinä pari Tuiran mummoa, mutta ei ne hoksannut, mitä me tehtiin. Jästit on semmosia tyyppejä, jotka ei ymmärrä geokätkeilystä yhtään mitään ja pyrkivät vaan tuhoamaan kätköjä ja tekemään kiusaa.

Kätköilyn ansiosta mä pääsen uusille reiteille lenkuroimaan ja saan olla kauan ulkona. Sitte kun emännällä on sata löytöä, niin se perustaa oman kätkön sinne meidän kesämökin lähelle. Sitte me voidaan seurata, kuinka moni on löytänyt sen meidän tekemän kätkön. Huomenna me kolutaan Raksilan uudet kätköt!

6 kommenttia:

 1. Huiman mukava harraste. Ootte niiku aarteenmettästäjiä. Hianoo!

  VastaaPoista
 2. Niin on. Ja emäntä saa liikettä niveliin, kun se joutuu konttaileen ja kurkottelemaan. Me on löydetty vielä yks kätkö myös, mutta se on niin korkella puussa, ettei emäntä uskalla kiivetä sinne. Se ootteelee, että joku salskea nuorukainen sattuis samaan aikaan kätkölle.

  VastaaPoista
 3. Elvis, the Kadonneen kätkön metsästäjä! ;D
  Löysitkö Raksilasta lisää..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyi. Ja yksi oli niin korkealla, että meidän pitää raahata isäntä sinne. Emäntä kun ei uskalla kiivetä kovin korkealle.

   Poista
 4. Vitsi miten kiva harrastus, kiitti vinkistä! Täytyypä ehottomasti käyä tutustumassa oman paikkakunnan kätköihin joku kerta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa kattoa kätköt geocachingin sivustolta!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!