perjantai 30. tammikuuta 2015

Brotherhood

Elvis: Melkein kaksi kuukautta meni, että me mahdutaan nukkumaan samaan koppaan. Emännän mielestä se on ihan hyvä saavutus. Kuka sitä nyt heti päästää jonkun vieraan viereensä nukkumaan. Pitäähän sitä ensin vähän tutustella. Tosin Hugo taisi tässä tapauksessa olla aktiivisempi osapuoli. Se kun oli ja on jatkuvasti tunkemassa iholle. No, kyllähän se lämmittää mukavasti.


Hugo: Mulla oli taas viime viikolla neuvola. Mulle pistettiin jotain tehosterokotuksia. Mä olin niin ihastunut niihin neuvolan nappuloihin, että mä en huomannut lainkaan, kun Mari-lääkäri pisti mua.Mä kävin myös vaa´alla ja nyt mä painan jo 5kg. Ja koska mä oon niin ahne tavattoman hyvä syömään kaiken, mitä mulle tarjotaan, mun ruokailukerrat vähennettiin kahteen päivässä. Nyt mä syön siis samaan tahtiin kuin Elvis.

Mutta yksi asia on ihan kamlaa. Nimittäin kynsien leikkuu. En mä osaa selittää, mikä siinä niin kauheaa on, mutta emännän ei tartte ottaa kuin minut syliin ja sakset esille, niin mä alan valittamaan tooooosi surkeasti. Viime viikollakaan ei mennyt kuin tunti, kun emäntä höpötteli mulle ja yritti leikata mun kynsiä. Loppupeleissä mä en oikeastaan edes huomannut, että niitä leikattiin. Kunhan vähän näyttelin poloista.

Ja silloin kun me ei nukuta Elviksen kanssa kopassa, mä vien sinne kaikkea kivaa tavaraa...


10 kommenttia:

 1. Nuopa ne onnii tuiki tarpeellista tavarata omassa kopassa :D Et oo kuitenkaa muotoellunna niitä uuvvestaan. Vielä.
  Näinkö oekeen etton sulla Hugo jo molemmat korvat pystyssä? Ihanku tuossa liäkärjkuvassa oes.
  Kynnelleekkuu ee oo mukavata. Vuan se pittää vuan koettoo kestee niinku miehet.
  Kyllä seon mukava kylekkätä köllötellä. Paljo lämpimämpeehhii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korvat jo melkein pystyssä. Tai että ne ovat pääosin pystyssä. Niinku taas tänään. Joskus ne kuitenkin vielä löpsähtää, niinku tuossa makoilukuvassa.

   Mun lempikenkiä on isännän kroksit, muuten en oo kenkiä muotoillut. Paitsi vetoketjun emännän saapikkaasta... Ja siksipä kengät pistetäänkin multa yleensä piiloon, mutta joskun kun isäntäväki on kotona, on kenkiäkin saatavilla. Ja silloin, eiku asiaan!

   Poista
 2. Voi ihanuudet samassa kopassa :) Reipasta menoa eläinlääkärissä, niin sitä pitää ! Kivaa viikonloppua koko laumalle ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Meistä kumpikaan ei ole koskaan kammonut eläinlääkäriä. Päinvastoin. Siellä saa herkkuja ja voi härnätä kissoja, jos hyvin käy :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää toi teijän veljeily. Ou jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kun tuo pikkuveikka on niin läheisyydenkipeä...

   Poista
 4. Lämpö lähentää kaveruksia! :) Se huomataan joka talvi täkäläisten kastraattikollienkin kanssa.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapa nähädä miten täällä käy tuon kastraation kanssa, tulevaisuudessa....

   Poista
 5. Teidän petihän on oikee aarreaitta, millon sieltä löytyy kaks suloista bostonpoikaa, milloin kenkiä... :D Mites sit kun noi kengät on tossa tolleen, ja toinen teistä haluis nukkuun? Otetaanko sit kenkä kainaloon, vai viskataanko ne eka pedistä ulos...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me odotetaan, että palveluskunta vie ne pois... Nukutaan vaikka sohvalla sillä aikaa :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!