lauantai 24. tammikuuta 2015

Melkein pystyssä

Hugo: Nimittäin mun korvat! Toinen korva on jo koko ajan pystyssä ja toinen silloin kuin se haluaa. Se lurpahtaa yleensä siinä vaiheessa, kun emäntä saa kameran käteensä.


Ja tiiättekö, mikä on mahottoman mukava leikki? Siihen tarvitaan tarralenkkari. Sitä tarraa voi vetää siitä kengästä jatkuvasti irti. Aina se läpsähtää uudestaan kiinni ja aina sen voi vetää sillai mukavasti rätisten siitä pois. Mä mitään erikoslelkkuja tartte... Paitsi joskus.

Elvis: Mulle on kuulemma tullut joku omistamis- ja mustasukkaisuuskausi. Yks aamu mä nimittäin merkkasin makuuhuoneen täkin. Samahan tapahtui joskus vuosi sitten. Ei muuta kuin täkki pesulaan. Onneksi se viimevuotinen täkki oli pesulan jäljiltä kaapissa puhtaana odottamassa. Sitte mä merkkasin ostoskassin. Kun emäntäntä käytti kotiin tulleessaan Hugoa heti pissalla, mä kävin ruikkaamassa sen lattialle jättämän ostoskassin reunaan. Sitte kun se siivosi mun jälkiä, mä kävin ruikkaamassa sen eteisen lattialle tippuneen takin helman päälle. Sen jälkeen mulle huudettiin kuin palosireeni ja mä vetäydyi Hugon kanssa vähän kauemmas. Ja kerroin Hugolle, että ei ehkä senkään kannata ärsyttää emäntää. Ei oo mukavaa kuunneltavaa se.

Nyt makkarin ovi on taas tiukasti kiinni...


Minäkö muka pahanteossa...?


8 kommenttia:

 1. Korvat on oikein hienot, rullalla ja suorana, eihän se toivottavasti niin millilleen ole :)
  Taitaa iso-veikka olla pikkuisen huomionkipeä ja mustis pikkuveljestä...no se menee varmasti ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mekin uskotaan, että tuo markkailu loppuu, kunhan saadaan Hugo sisäsiistiksi ja sillä ei ole pissahajuja... Tai muutoin... kassikeikka.

   Poista
 2. Kaekki oma pittää merkitä! Niihhän ne immeesettii tekköö. Eekö oo muka niillähhii nimilappuva joka kassissa ja pussissa. Immeeset ee ymmärrä tuota ja sittä sanotaan etton tahallaan lirutellunna.
  Kyllä minnäe sae toruja ku merkihin nuoren emännän peetteen. Vaekkee se ite tiälä ollukkaa. Vuan ku äet olj käännä makkoomassa sempiällä. Eekaet se nyt semmonen passoo.
  Korvat on kommeennäköset pikkuveljellä. Alakaa olla jo ison poejjan näkönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän emäntä oottaa kevättä ja pissatonta huushollia... Vaikka koiralla on koiran luonto. Hyvä, että säkin kävit merkkaamassa sen nuoren emännän peitteen. Että emäntä tietää, kenelle se on varattu. Vain sulle ja nuorelle emännälle!

   Poista
 3. Myrsky: Voi himpula, Elvis, mä niin tiiän ton tunteen, että MUN ja MÄ ENSIN ja silleen. Harmittaahan se ku jää hopeelle. Mut kuomahyvä, jätä ruikkimnen ettei käy ku mulle eli sustakin tulee konsulentti. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Konsulentti, heh heh. Kyllä mä varmaan vielä palaudun ennelleen, olinhan mä neljä vuotta ihan/melkein ruikkimatta. Tää on nyt vaan tämmöstä. Kun tuo Hugo häseltää koko ajan...

   Poista
 4. Kyllä se konsulenttikin osaa jakaa käyntikortteja! Lisää huomiota Elvis The Kingille ja rapsuja kans! Niin meilläkin isoveikkaa kohdellaan, vaikka juniori yrittää kirjaimellisesti puskea läpi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä tästä tasaantuu. Joskus on jo ihan "normipäiviä"...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!