lauantai 10. tammikuuta 2015

Arkea

Oho, on kulunut viikko edellisestä päivityksestä. Emännän "äitiysloman" (virkavapaan), sairausloman ja joululoman jälkeen on palattu kertaheitolla arkeen. Eikä emännällä ole enää edes sitä lyhennettyä työviikkoa. Joten iltaisin työpäivän jälkeen ja kahden koiran hoidon ohella se on iltaisin ihan potslojo. Ja sitte me on hoideltu mummun asioita monena päivänä. Niihinkin menee aikaa, kun pitää suhata autolla aina sata kilometriä suuntaan jos toiseen. Mutta eiköhän se emäntä siitä virku, kun päiviin tulee lisää valoa. 

Hugo: Mun korvat on nousseet jo melkein pystyyn. Meidän bossukoiden kasvattajissa näkyy olevan kahta koulukuntaa. Toiset teippaa korvalehdet pystyyn, jotta se auttaisi ja nopeuttaisi korvien pystyyn nousemista. Meidän emäntä kuuluu toiseen koulukuntaan. Se antaa korvien nousta pystyyn omaa tahtiaan.  


Sitte mä oon keksinyt semmoisen jutun kuin pyllyn pyyhkimisen, (khih hih). Eli kun mä oon tehnyt tarpeeni sanomalehdelle, mä puhdistan mun pyllyn vetämällä sitä mattoon... Emäntä ei tykkää niistä ruskeista hajusteraidoista...

Elvis: Me kisataan joka päivä tosissaan tuon Hugon kanssa. Suosikki on köydenveto. Ja sitte mä alistan Hugoa kellistämällä sen lattiaan. Sitte Hugo puraisee mua kaulasta.  Ja sitte vedetään kaameaa rallia talon ympäri.

Ja joskus me jo nukutaan vähän kyljekkäin.


Annappas jo sitä kinkkumakkaraa!


 No nysse väsähti!

10 kommenttia:

 1. Kylläpä työ ootta sittä mukava parj´valjakko :) Ja sopusa, aenahhii näätöstää siltä.
  Päevä on jatkunna jo puolj tuntija. Että kyllä se teejjän emäntä siitä ruppee virkistymmää ku valo lissii.
  Vaekka ohan se meleko työlästä ommiin hommiin lisäks hoetoo vielä muihennii asijoeta...totes äet. Kokemuksen iänellä.
  Mukavata viikolloppuva teelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, emäntä ku on mummun ainoa lapsi, sitte on vaikka mitä mummun asioita... huoh. Mutta kyllä me tästä virkistytään. Ihan ootetaan, että päästään testaamaan Y-valjaita.

   Poista
 2. Hugo, sulla on kyl ihkut noi ruttukorvat, mut kyl ne kikkurat siitä oikenee. Joo. Ei kai sulla oo vikaa anaalirauhasissa ku silleen bebandeerostas pyyhit mattoon?

  Ilosta on teijän meno, hulppeeta katteltavaa. Kyä teistä on tullu koirveljekset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan heti ei eppäillä annaali rauhasia. Vaan niitä viimeisiä, vetelähköjä kakkatippoja... Kun ne kutittaa. Samanlaista oli Elvikselläkin pienenä. Ja emännän mukaan voi mennä kauan, ennen kuin Hugo on sisäsiisti. HUOH.

   Poista
 3. Kippurakorva ja suikkasuu.. Tsemppiä mattopyykille. Siinä vasya loppumatom savotta! T:toinen peffan pyyhkijän emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä odottaa innolla jo huhutikuuta. Kun se on päättänyt viedä kaikki matot pesulaan. Tosin Hugon opettaminen sisäsiistiksi talvipentuna ottaa aikansa...

   Poista
 4. Kehitystä se on sekin kun oppii vetämään ralliraitaa mattoon :) Vilskettä ja vilinää varmaan riittää kun veljekset siellä kirmailee peräkanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työhuoneen matto on sen näköinen, että jos tulee vieraita, pitää pistää ovi kiinni...

   Poista
 5. Mikäs kiire niillä korvilla on, minne ovat menossa, mistä pelkäävät myöhästyvänsä? Luonto hoitaa tehtävänsä ja nostattaa korvat aikanaan, emäntä on ihan oikeassa.
  Ja mitä noihin mattoon ilmestyviin "jarrujälkiin" (Bremsspuren) tulee, niin tuollaisia te miähet ootte, oli sitten kaksi jalkaa tai neljä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kyllä erittäin mielenkiintoisen näköinen. Kohta ei kehtaa pesulaan viedä...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!