sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Kasvua

Hugo: Mä oon kova poika syömään. Yhtään en nirsoile ruuan kanssa. Aina oon kaikki syönyt, mitä eteen laitetaan. Siispä mä kasvankin tosi nopeaan. Puolentoista viikon päästä on taas neuvola ja me saadaan tietää mun paino. Meidän oma vaaka kun vähän niskuroi. Pitää vissiin ostaa uusi, mutta sitte emännän on myös pakko käydä sillä. Ja sitte se masentuu...

Joten mun pentuvaljaat laitettiin fb-sivustolle myyntiin, bossukkapalstalle. Villapuku menee vielä päälle, nippa nappa. Mulla on myös yksi toppapuku. Emäntä ajatteli, että se on kamalan iso, mutta se olikin just sopiva. No, me palautetaan nämä vaatteet kohta Elmolle ja Oivalle. Ja kysytään, oisko niillä lainata pikkuisen isompia vaatteita. Varmalla on, kun niillä on oikein garderoopi. Ja sitten syksyllä teetetään meille parit samanlaiset puvut.


Tää toppapuku on ihan kiva. Siinä on etujalkojen lahkeet ja huppu.

Elvis: me on opittu Hugon kanssa syömään oikein sopuisasti. Kumpikin syö oman ruokansa eikä työnnä kuonoaan toisen kuppiin, kun toinen syö. Mutta sitte syönnin jälkeen me vaihdetaan vauhdilla paikkoja ja nuollaan toisen kuppi putipuhtaaksi.

Tänään kaupunkilenkuralla me nähtiin kymmenen jättiläistä. Ne oli jotain berninpaimenkoiria. Niillä oli kaupunkimiitti. Ne harjoitteli kaupungissa liikkumista ja totuttelua kaupungin ääniin. Mä olisi ollut kyllä oiva opas niille, kun mähän oon ihan citykoira!

Ainolan puistossa

8 kommenttia:

 1. Kyllä huomoo selevästi että Hugo on kasvanna :) Syyvvä pittää tolokusti. Ee sitä muuten kasva isoks poejjaks.
  Tuo on mukavannäkönen tuo Hugon takki. Voes olla mullae tuommonen hyvä. Ee vaeviutus nuo kaenalot.
  Oevoe...äet huokas ku kahto tuota teejjän puistoo männöö. Semmielestä seon niiiii ihana :) Niinku kuulema työhhii.
  Nuita äetijä ee pitäs vuakan kansa tekemissii piästee. Siitee hyvvee seoroo. On nähty:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Meille lyhytkarvaisille ja kainaloista alastomille koirille tuommoinen etulahkeellinen puku on ihan hyvä. Takajalkojen isot lihakset tuottaa lämpöä sinne taakse.

   Kyllä me kaikki, niin sinäkin, ollaan ihan yhtä ihania! Ja se vaaka... meidän emännällä on vaakafobia...

   Poista
 2. Hugosta on kasvamassa jo kunnon linssilude! :D ja releetkin on ihan mittojen mukaan kuten ammattimallilla pitääkin olla! Vai Berninlenkkejä teilläkin! Niissä on kyllä koiraa kerrassaan liikkeellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne ei oo siltikään yhtä pelottavia kuin Kaukaasian paimenkoirat... Kaks semmoista asui tässä ihan lähellä. Onneksi ne muutti...

   Poista
 3. Mahtavat ilmeet missä molemmat katsoo kameraan, tosi sydämensärkijöitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä yrittää sishistä ja suhista ja töräytellä, jotta me ihmeteltäis sitä ja katottais kameraan. Joskus katotaan, että pölijä se on...

   Poista
 4. Anteeks kamut, mut näytätte aika hassuilta teiän toppa-asuissa :D Mut lämpimät ne on varmasti, juu!

  Se on hyvä, että ruoka maistuu. Pitää olla vararavintoa pakkaskeleille kans. Mullakin on kuulemma vissiin ollu massakausi, kun mamma meinas, että mun heijastinpuku alkaa kinnata mahan kohdalta. En tajuu miks. Ite se on niitä juustonpaloja ja kinkkuviipaleita pudotellu ohimennen, ku oon sattunu istuun just siinä leivänvalmistuspaikan lähistöllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kinkku ja juusto on just parasta. Ja mitä ne höpöttää, että juustossa on muka liikaa suolaa? Mutta kyllä meilläkin ollaan varovaisia, ettei massaa tuu liikaa. Varsinkin nyt, kun on ollut niin kovat pakkaset, että ei edes toppapuvulla ole ulos tarennut.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!