torstai 15. tammikuuta 2015

Hienosti hihnassa

Hugo: Mä oon oppinut tosi nopeasti kulkemaan talutushihnassa. Ja mä jaksan kipittää vaikka kuinka kauan. Jos tulee väsy, niin mä pääsen sylikyytiin. Nyt onneksi pakkaset taas hellitti vähäsen, niin oon päässyt joka päivä pikku lenkuralle. Ja nämä meidän kuvat on aina ihan yhtä hämäriä. Sisällä on pimeää ja ulkona hämärtää, kun emäntä tulee töistä kotiin.

Käymme aina rinnakkain... Mun villapuku on jo ihan sopiva.

Kumpaan suuntaan mennään?

Elvis: Emännän mukaan lenkkeily sujuu tosi hyvin, kun mun annetaan johtaa ja Hugo tulee vähän lyhyemmällä hihnalla perässä. Mä opetan Hugolle myös, että postit pitää lukea tosi tarkkaan. Ja se ei ole vieläkään kakannut ulos...


Hugo: Mun korvat on nyt nurinkurin korvat.

8 kommenttia:

 1. Kukas tuonne pakkaseen kakkaiskaan, ei kukaan! Kunhan lämpöinen päivä koittaa, niin ota kotoa Hugon kikkara tai mieluiten koko tuotos mukaan malliksi. Sen kun asettaa sopivaan paikkaan, vaikka sinne lähelle, minne Elvis bruukkaa tehdä, niin ehkä jonain päivänä siihen tulee kakki. Toivossa on hyvä elää, niinhän se on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän emäntä uskoo, että pikkuhiljaa hyvää tulee. Positiivista hommassa on se, että Hugo kakkaa sanomalehden päälle. Helppo siivota... Tuota kakkaniksiä me ei olla ennen kuultukaan. Pitääpä kokeilla :)

   Poista
 2. Hienosti oot oppina Hugo narunnokassa kulukemmaa :)
  Niinku Hanne jo tuossa sanohhii ni kuka se nyt kylymällä tarkennoo pyllistellä...Onnistuu se ku ilimat laahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan onnistumisia. Kyllä me sitten ilmoitetaan, kun tämä suuri päivä on tullut. Ja taas on luvattu kylmää ensi viikoksi. No, me asutaan Suomessa!

   Poista
 3. Voi teitä poikia! Nätisti sujuu kulku synkassa ja noi kippurakorvat! ♥ Taskukakkikuljetuksia odottamaan jääden.. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummu yritti muka hieroa korvia pystyyn. No, ehkä se vilkastutti niiden verenkiertoa. Ja onneksi tässä meidän kodin lähellä on paljon kakkaroskiksia :)

   Poista
 4. Kyllä ookin potristunnu, Hugo, ja villapaitakin on ihan sopiva. Kohta on isomman pulloverin osto eessä. Ja totta toisen kerran: hianosti kulette hihnassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Emäntä totesi juuri saman. Yritetään lainata joltain tutulta, kun tuo kasvu on niin nopeaa.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!