sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Viikko takana

Hugo: Mä oon nyt sitten asunut reilun viikon täällä mun kotona. Ja mä oon ollut tosi reipas koko ajan. En ole edes itkenyt yhtään. Mä oon oppinut Elvikseltä tosi paljon asioita. Mm. sen, että kun ovikello soi, pitää nostaa kaamea rähinä. Kyllä meidän emäntä tietää, että se ei oo hyvätapaista, mutta meillä käy niin harvoin ketään, että on vain hyvä näyttää vieraille, ketkä täällä oikein vartioi. Ens keskiviikkona tulee kylppärin kuntokartoittajat. Jännä nähdä, miten sitten käy, kun emäntäkin on töissä...

Mussa asuu pieni hamsteri. Mä kerään kaikki tavarat talon toiseksi parhaimpaan paikkaan, nimittäin Elviksen koppaan. Paras paikka on tietenkin mun oma koppa. Se on makkarissa.


Ja kun kerran on pikkuveljen osassa, niin mä oon perinyt Elviksen vanhan pannan, tuommoisen dimangisen. Mä en kyllä tykännyt siitä yhtään, se kutitti. Mutta koska mä oon jo niin vikkelä, mua ei uskalla pitää enää pihalla irti. Vähitellen kuulemma totutellaan kaulapantaan, valjaisiin ja talutushihnaan. Tänään lähdetäänkin jo ulos, ja mä tykkään lumesta!


Elvis: Mä oon tottunut tuohon Hugoon jo ihan hyvin. Mutta ainoa asia, jota mä en siinä siedä, on se, että se yrittää omia ne mun puruluut. Niistä meillä tulee aina kunnon rähinä. Kun emäntä lähtee ensi viikolla töihin, niin se aikoo pistää kaikki puruluut päiväksi piiloon.

Ja sitte emäntä yrittää kouluttaa tuota Hugoa. Hah hah hah. Ensimmäinen käsky on "istu". Hugo ei tajua yhtään, että kun tottelee, niin saa kinkkua palkaksi. Ja että molemmille on omat kinkkupalat. Se yrittää saada sitä kinkkua jopa mun suusta, kun se on niin ahne.


Kinkkua!!! Mullehan tämä istuminen on piis ohv keik.

10 kommenttia:

 1. Haha....ihanat ilmeet molemmilla viimeisessä kuvassa ! :) Aikamoinen keräijilä näkyy Hugo olevan ja mikäs sen mukavempaa kuin esitellä löydökset isoveljen pedillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Ja siitäkin tulee Elviksellä sanomista, kun se joskus piilottaa niitä puruluita sinne peiton alle... Muutoin nuo tavarat ei sitä haittaa. Se siirtyy sohvalle nukkumaan. Ja mä en pääse sinne.

   Poista
 2. Voi mahoton ku toi Hugo on piäni. Onks ihan varmaa, että se on bossukka? Ettei vaan olis vaikka joku marsuli tai jotain. :)

  Kinkun voimalla koira ku koira oppii temppuja. MOT.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Jospa se onkin marsuli :) Semmoinen rähisevä marsuli. Kinkku sille kyllä maistuu, mutta ei se ole vielä mitään oppinut...

   Poista
 3. Sanon kyllä niinku Tuuliset poejjat että mahottoman pikkunen on tuo veljpoeka! Minä eppäelisin ettee vuan oessii kani :) Ku on nui isot korvattii. Ja ku ee kinkun piälle älyvä mittää. Heh, leekkijä vuan tuo Hugo, elä ota ihteesj :)
  On teelle tulossa varmaa mielenkiintonen joolu...joolukuusj ja kaekki...on siinä Hugo-poejjalla kerreemistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Mua luultiin pienenä kissaksi, yks pieni poika huusi isälleen "isä, kato miten hassu kissa". Voi että mua sapetti.

   Joulukuusta meille ei taida tulla, mutta muut jouluhärpäkkeet kylläkin. Ja sitten se oikea kinkku paistetaan uunissa :)

   Poista
 4. .. ja kun se tottelee, tulee kinkkua palkaksi MOLEMMILLE! Ei huono diili ollenkaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Niin siinä varmaan käy. Mähän osaan jo kaikki perustemput ja teen ne, mikäs niistä on palkkioita ottaa. Ja emäntä antaa Hugolle kinkkua, vaikka sen istuminen on vähän niin ja näin... Mutta kyllä mäkin pidän huolen omasta osuudestani.

   Poista
 5. Hahhaa, ihania kuveja teistä, varsinki tuo viimene, nii ootta ku kaks marjaa!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistä tulee varmalla melko samannäköisiä. Onhan meidän emot samasta kennelistä. Mutta ei silti olla kamalan läheisiä sukulaisia.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!