tiistai 9. joulukuuta 2014

Pieni ja iso

Hugo: Kyllä on kurjaa olla pieni. Mä en pääse itse sohvalle, mä en pääse itse divaanille enkä mä pääse itse oikein mihinkään. Paisi omaan koppaan mä pääsen.

Yks ilta me oltiin Elviksen kanssa bostonipöminää (siis juostiin taloa ympäri hirmeetä vauhtia). Emäntä otti mut sitte syliin sohvalle vähän levähtämään, mutta minäpä ponkaisin siitä hirmu loikalla pois ja mulla kävi leukaan kamalan kipeetä. Sitte mua ei enää oo otettu edes divaanille syliin. Paitsi jos mä oon puoliunessa.

Ja mä oon matkustanut kamalasti. Nimittäin hissillä. Ainakin kolkyt kertaa päivässä. Aina tulee ulos ainakin pikkupissa. Ja sisällekin monta, useinmiten sanomalehden päälle. Joskus kyllä muuallekin.... ja jotakin muutakin.


Hissiselfie.


Elvis: Mä oon kouluttanut tuota pientä. Mm. semmoisessa asiassa, että toisen suusta ei oteta mitään, esim. puruluuta. Silloin mä ärhähdän.


Sielläpähän vonkuu lattialla, lällällääää. Etpä pääse tänne, lällällää.

Toisaalta mä oon emännän mielstä aika kiltti, mä luovutan mun lelkun melkein heti Hugolle, jos se haluaa leikkiä sillä. Kuten tuon puruluun. Pidä tunkkis!

10 kommenttia:

 1. Elähän huoli Hugo. Äkkijä sinä kasvat ja piäset sittä mihinkä vuan iha ite.Siinä on vuan sittä se huonopuolj ettee kukkaa ennee kanna eekä nostele. Ite pittää kipittee ja hyppijä. Vaekkoes mukava jos joku vähä kantas isompanahhii :)
  Elvis kuule, hyvähän seon jollonnii pittee pienemmän puolija. Vuan ee oo hyvä joka asijassa antoo periks.
  Yhen kerran ku tiet ni joovvut siihe sittä aena! Äet sano tuon sillä pikkuvelj kokemuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo: Kyllä mua kannellaankin. Pääsen varmaan viikonloppuna Elviksen kanssa lenkuralle, mutta mulle on luvattu sylikyyti!
   Elvis: Se näkee kohta, kenen pillin mukaan tanssitaan!

   Poista
 2. Voi mikä ilme Hugolla kun Elvis on sohvalla luun kanssa ! :)
  Hyvin näkyvät jo sopeutuneen toisiinsa veljekset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein jo nukutaankin rinnakkain. Elvis ei enää säpsähdä samantien karkuun. Jos Hugo tulee nukkuvan Elviksen lähelle, Elvis epäröi, mutta lähtee vielä pois.

   Poista
 3. Aihan ihastuttava ploki teillä! Löysin tämän eilen ja nyt olen lukenut sen kokonaan läpi uusimpaan postaukseen asti :D meidän talouteen on suunnitteilla ensimmäinen bostoni ensi vuoden puolella, ja voi että kun koirakuume kasvaa hirmuisesti tätä lukiessa! Saitte juuri uuden vakkarilukijan ja jään innolla odottamaan uusia postauksianne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntä: Tervetuloa lukijaksi! Tämä on ihan tämmöistä sensuroitamonta tavallisen bostoniperheen elämää. Toinen koira hankittiinn taloon, kun haluttiin Elvikselle seuraa. Jännä nähdä, mitä tapahtuu...:)

   Poista
 4. No joo, kaikesta näkee, että teil on viihtysää (kakka lattialla ei haittaa mitään) ja silleen muutenkin mukavaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täällä ryminää ja mukavaa riittää, ainakin ajoitellen. Onneksi nuo kakat on sen verran kiinteitä, että ne on helppo hävittää vessanpönttöön!

   Poista
 5. Vähänkö komeet noi pökäleet tossa matolla! :D Toi sohvakuva on kans ihan mainio, teil on melkonen meno ja meininki päällä siellä ihan varmasti :) Se on hyvä, että opetat Hugon tavoille, tietenkin hyville ja pahoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Kyllä tässä on saanut moneen taipua! Pikkuveljet on ajoittain aika rasittavia :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!