torstai 11. joulukuuta 2014

Isoveli

Elvis: Huh huh, kyllä tämä isonveljen osa on ajoittain aika rasittavaa. Niinku nää omistamissuhteet. Mähän en oo koskaan oikeen hirveesti välittänyt puruluista. Oon mä niitä vähän nakerrellut, mutta pääasiassa ne on ollut mun aarteita, joita mä oon piilotellut mm. mun koppaan peittojen alle. 

Mutta sitte meille saapui tuo Hugo. Sehän on ominut mun kaikki puruluut jä jällestänyt niitä ihan tosissaan. Jolloin mä valpastuin ja aloin omia mun puruluitani takaisin.


Nämä puruluut on mun! Ja vain mun! Ymmärtkö? Vain mun!


Jälsi sä vaan niitä tikkujas!

Niinku on jo mainittu, mä oon kuitenkin luovuttanut mun lelkut ja puruluut aika helpolla Hugolle. Mutta nyt tuli hommaan muutos. Eilen mä jopa hain Hugon omaan koppaansa piilottaman MUN puruluun sen nenän alta pois. Ja ärähdin päälle. Niinh! Joku roti sentään, kun tuommoinen yrittää omia kaiken, mitä talosta löytyy.

Hugo: Tiäättekö, mä oon superhyvä ärsyttämään toista. Mä menen ihan Elviksen lähelle yritän napsia sitä kaulasta. Sitte se ärsyyntyy ja me lähetään vetää hirmeetä rallia talon ympäri. Ja jos Elvis pääsee sohvalle, niin mä mahdun sohvan alle. Että tasapeli.


Elvis on lähdössä ulos ja mä voisin kyllä lähteä lenkittään sitä. Ja kyllä me jo mahdutaan aika lähekkäinkin olemaan. Joskus.


6 kommenttia:

 1. Kyllä työ ootta sittä hyvä veljesparj :) Vähä sitä pittää välillä toeselle jekkuva tehä.
  Mitenkään kääp joolupakettiin kansa? Kumpiko ommii ne itelleen...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just luettiin sun plokista joululahjatoivelistaa. Ja apuva! me ei oo muistettu kirjoittaa ollenkaan joulupukille. Mutta eiköhän me paketit saada :)

   Poista
 2. On puruluut korvaparin koon mukaisesti! Tai sitten egon kokoisesti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Puruluita ei mulla todellakaan ole paljoa mennyt. Mulla on ollut nämä kolme viimeistä puruluuta varmaan kaksi vuotta. Noista toinen taitaa olla se sinun lähettämäsi :)

   Poista
 3. Oi Elvis, mikä melkein alennustila, kun olet pikku-Hugon talutettavana eteisessä. Eikö ole kauheaa tuo nykynuoriso! Ei mitään vanhemman kunnioitusta!
  Osoita paikka tuolle pikkuvintiölle, niin on maailma taas mallillaan. Ihquja olette. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: kyllä mä oon nyt alakukohteliaisuuden jälkeen vähän näyttänytkin, mikä mun paikkani on tässä yhteisössä :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!