sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Lähentymistä

Elvis: Tänään mä päästin Hugon jo aika lähelle. Eilen illalla se yritti tunkea samaan koppaan mun kanssa ja silloin mä sanoin sille, että älä kuule yritä... Aamulla meidän välillä oli etäisyyttä enää tuommoiset 10 cm.


Sitte me lähdettiin käymään Tyrnävän mummulassa. Mä tarkistin, että kaikki on ok.


Hugo: Tänään on ollut taas tapahtumarikas päivä. Ensinnäkin, mun päälle pistettiin VILLATAKKI! Emäntä sanoi, että on hyvä pienestä pitäen tottua pukemiseen. Tuo takki on Elviksen veljen Elmon vanha. Vähän se on vielä iso mulle, mutta mä kasvan nopeasti.


Autossa mä aloin tietty heti nukkumaan. Ja paluumatkalla Elvis tunki samaan koppaan mun kanssa! Vähä niinku epistä, että mä en saa mennä sen koppaan, mutta se saa tunkea mun koppaan milloin huvittaa. Tosin en mä kyllä vastustellut sitä mitenkään. (Ja tuo kuva on huono kännykkäkuva)


Kyllä sopu sijaa antaa!

8 kommenttia:

 1. Kuule Elvis kuoma, oot huolehtivaene isovelj ku tarkistat toesen vuatteet lähtiissä. Ja että on muutennii niinku kylläelykeleponen. Seon nii ettee pikkuveljee tarvihe laskee jokapaekkaa. Pittää olla semmosta ommoo tillohhii. Sano äet. Se tietää ku sillon pikkuvelj:)

  Ja kuulehha juttuva pikku Hugo, isoveljillä on tiettyjä oekeoksija. Ja niitä pittää pienempiin kunnijoettoo. Ja pienemmät perrii aena isomman sisaruksen entiset vuatteet. Näen se männöö. Äet sano tämännii. Ku sillon se pikkuvelj. Paetsi ettee veljet peri siskoen mekkoja. Kaekki muut kääp :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Oma tila on hyvä asia. Niinku että mä saan nukkua sängyn jalkopäässä ja Hugo kopassa, khih hih.

   Hugo: Kierrätyshän se on päivän teema. Mulle ei taida olla varattuna kuin ainostaan toisten vanhoja vaatteita.

   Poista
 2. Tuo Hugohan on syötävän söötti! Njam.
  Kestää kaiketi aikansa, että Elvis tajuaa, että tuo syötävän suloinen otus on tullut jäädäkseen eikä ole pelkkä kyläilijä. Ihan pari, he kaksi, Elvis & Hugo. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen me jo vähän vedettiin yhteisrallia talon ympäri. Tänään on ollut taas rauhallisempaa. Nuuskuttelua puolin ja toisin.

   Poista
 3. Tolleen sitä vaan chillaillaan auringossa noin lähekkäin!
  Seuraavalla kerralla ihan kylkikyljessä ehkä? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oiskin ollut aurinko, ei oo näkynyt sitte lokakuun. Meidän emännän työhuneessa on tehokas lamppu :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!