keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uusi vuosi ja uudet pannat

Elvis ja Hugo: Tänään me saatiin uudet pannat! Alunperin emäntä lähti ostamaan Hugolle uutta kaulapantaa, kun se dimanginen on jo nyt liian pieni. Sitte Mustissa ja Mirrissä oli semmoinen tarjous, että kun ostaa kaksi tuotetta niin saa kolmannen ilmaiseksi. No nappuloiden ja Hugon pannan lisäksi emäntä osti sitten Elviksellekin uuden pannan. Tällä yhtälöllä me saatiin ruokapussi ilmaiseksi. Se kun oli halvin tuote.Tieteski lilat, kun se on meidän emännän lempiväri. Ja on meillä ne valjaat, mutta nämä pannat on semmoisille pikkureissuille.

Ja tännä käytiin pikkureissulla ulkona koko porukalla. Ja me ilman takkeja. Kun oli peräti +2°C lämmintä. Mutta meidän piti lähteä sisälle melko nopeaan, kun Elviksen tassusta alkoi vuotamaan verta. Sitä on täplä tuossa Hugon takana. Emäntä nimittäin leikkasi eilen vahingossa Elviksen toisen mustan kynnen liian lyhyeksi. Siitä alkoi tietenkin vuotamaan verta. Me pyöriteltiin Elviksen tassua perunajauhoissa ja pistetiin tuppo siihen kynnen päälle. Verenvuoto tyrehtyikin melko pian, mutta nähtävästi terävät lumikiteet ärsyttivät kynnen päätä niin paljon, että se alkoi jälleen vuotamaan. Ennen isännän ja Elviksen tekemää pitkää lenkkiä, Elvikselle pistettiin tossu siihen takajalkaan. Ja eipä vuoda enää kynnen pää.


Ja lopuksi me pistetään tähän eilisiltainen söpöstelykuva. Me ollaan jo (joskus) näin läheisiä!


8 kommenttia:

 1. Tuo söpöstelykuva on kyllä nimesä veronen! Ihana, sano äet.
  Hienot on teejjän pannat. Ja ilimahhii on ollunna kohillaa. Niin sielä ku tiälläe.
  Oekeen hyvvee uutta vuotta teelle kamut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne hyvää uutta vuotta! Täällä alkoi jo paukuttelut ja me pojathan ei välitetä siitä yhtikäs mitään.

   Poista
 2. Hih hih, siinä ollaan niin onskuina kuanot vastakkain, että. Hirmeen upeeta vuotta 2015!

  VastaaPoista
 3. Samoin sinne hyvää uutta vuotta koko porukalle! "Onni on iso/pikku veli". Ihan niinku teilläkin.

  VastaaPoista
 4. Onnea tuoreelle vuodelle! Tsemppiä myös toisen nouseville korville! Jäämme jännittämään milloin ne ovat terhakasti täysin pystyssä kuten isoveikalla.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me ootellaan, että korvat nousevat pystyyn ihan luomusti. Jotkut teippaavat pentukoirien korvia pystyyn, mutta meidän mielestä siitä ei ole mitään hyötyä. Antaa korvien lihasten vahvistua ihan itsestään. Ja sitäpaitsi luppakorvat on söpöt :)

   Poista
 5. Hyvää kuluvaa vuotta ! Ihanat söpöläiset, kirsut melkein koskettaa toisiaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille sinne hyvää tätä vuotta! Niin, kirsut MELKEIN koskettaa toisiaan. Ei kuitenkaan vielä kosketa.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!