lauantai 6. joulukuuta 2014

Hugo tuli taloon!

Elvis: No niin, nyt se Hugo sitten muutti meille. Mä oon yrittänyt käyttäytyä kuin kentlemanni ja olla sitä kohtaan kohtelias. Pari kertaa ärähdin sille, kun se yritti tulla ottamaan puruluuta mun suusta ja omimaan mun yhtä lelkkua. Muutoin mä oon ollut lähinnä mustasukkainen mun isännästä. Mä yritän kaiken keinoin saada sen huomion osakseni. Joskus vähän rajustikin. Eli hypin sen käsivartta ja kylkeä vasten ja raavin sitä, kun se istuu sohvalla. Ja kiehnään koko ajan sen ympärillä. Omikoot Hugo emännän.

Tämän parempaa yhteiskuvaa meistä ei ole vielä saatu...

Hugo: Mä oon kuulemma ollut hirmeen kiltisti täällä uudessa kodissa. Viime yökin meni melko mallikkaasti. Emäntä käytti mua pihalla pissalla siinä kolmelta aamuyöstä. Kohta sen jälkeen se heräsi imelään tuoksuun. Mähän olin käynyt tekemässä omatoimikakat olohuoneen nurkassa olevan sanomalehden päälle. Emäntä siivosi ne. Ja kohta toiset. Ja emäntä siivosi ne. Ja kaksi pissaa. Ja emäntä siivosi ne. Ja yhden pissan makuuhuoneen valkoiselle matolle. Imeytyi hyvin. Mä oon kuulemma aika oppivainen, kun osasin yöllä kulkea itsekseen sieltä makkarista sinne olohuoneeseen. Kun se matkakaan ei oo ihan lyhyt. Aamulla sitte nukuttiin koko porukalla pitkään.


Nyt mä oon viettänyt aikaani lähinnä tutustuen talon leluvalikoimaan. Vähän me jo Elviksen kanssa vedettiin tuota narua kilpaa. Paitsi mä hävisin. Elvis on niiiiiin voimakas!

Elvis: Tämä postaus on toisellakin tapaa juhlapostaus, tämä on 200. mun elämästä kertova juttu. Eipä olisi silloin kaksi ja puoli vuotta sitten arvannut, että mulla on nyt täällä kaveri. Emäntä on aika suuren haasteen edessä. Sen pitää osata muuttaa tämän plokin ulkoasu ja kaikki muu mun ja Hugon yhteiseksi plokiksi. Jos se ei osaa, niin meidän pitää odotella jouluun, että saadaan tietokoneneroja meille kylään!

Mä näytän Hugolle, miten sukkaa vedetään! Ja pidän isännän huomion itsessäni, khih hih.

12 kommenttia:

 1. Ompa mukava ku oot nyt suanna sen veljpoejjan sinne kottiin :) Kyllä pittää näättee sille esmerkkijä mitenkä talossa eletään. Eehän se muuten tiijjä. Äkkijä se oppii ja teellä tulloo olemmaa mukavata keskennää.

  Kuulehhan pikkuvelj, kiltisti pittää olla. Seon oekeen. Ja tuo Elvis on sulle hyvä opettaja ja isovelj. Sitä pittää sinun kuunnella. Pikku vahinkoja sattuu vuan ne ee haettoo. Sitä varte on tuo palaveluskunta :)
  Oekeen mukavata viikolloppuva teelle sinne ja pitäkeehän lystijä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Kyllä meillä melkoisen mukavasti on mennyt, vaikkei tuo Hugo paljon mitään vielä osaakaan. Pissiikin minne sattuu.
   Hugo: Vain kaksi pissaa on tullut matolle. Kaikki muut ulos tai sanomalehdelle!

   Poista
 2. No siellähän se Hugo on asettunut taloksi :) Hyvin tuntuu synkkaavan Elviksen kanssa ja hienoa että Elvis opettaa heti kuinka sukkaa vedetään. Pieni mustasukkaisuus on ymmärrettävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kerrota yhdelle Leenalle, että se on tehnyt nuo sukat emännälle joululahjaksi. Me on omittu ne. Ne joustaa silleen mukavasti, kun niitä vetää :)

   Poista
 3. Eikä, niin söpö veli! Tommonen bostonihan sopis ihan hyvin mopsin ja griffon kaveriksi, hmm.... : )

  VastaaPoista
 4. Tervetuloo Hugo! Kyä tänne porukoihin mahtuu, niin bossut ku mäyrät. :D

  Hianosti oot sopeutunnu ja toiminu ja tuattannu. *tirsk*

  Hyvin menee! Veljeilkää ja velmuilkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Ihan mä en vielä veljeile Hugon kanssa, mutta vastahan tässä ollaan vuorokausi tutusteltu.

   Poista
 5. Kuulostaa hyvältä! Eritoten eritykset tarkkaan valittuihin ja harkituihin paikkoihin.

  Hätä keiniot keksii ja isoveikka opastaa kyllä lisää! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: Kyllä tuosta Hugosta varmaan ihan hyvä veli kasvaa :)

   Poista
 6. Voi Elvis ei ne sua unoha ja kiva sulle, että sait kaverin :) ja hugo:sä oot kyllä niin söpö pikku bossu !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elvis: suhteet Hugoon alkavat pikkuhiljaa lämmetä, ja kyllähän tuo Hugo on söpö. Ja mä komea!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!