tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kuuma!

Tämä helle on pehmentänyt mun ja mun emännän toimeliaisuuden. Me ei olla saatu oikein mitään aikaan. Niinku esimerkiksi pävittämään tätä mun plokia. 

Mutta mä oon kahlaillut järvessä ja...


haistellut tuulta ja heitellyt rispiitä.


Pääskynpojat ovat lähteneet omille teillensä. Ja niinhän siinä kävi, miten emäntä ennusti. Ei ollut pesä kestänyt koko katraan painoa. 


Ja nyt meillä on sitten riehuttu ihan tosissaan. Emäntä on nimittäin siivonnut liki kaksi päivää. Se otti mun kopastakin kaiken irtoavaan pesuun. Sitte se muka petasi sen nätisti. Ja mähän näytin heti, miten petivaatteiden tulee olla. Varsinkin, kun niissä ei ole yhtään tuttua tuoksua.


Näin on paljon parempi!

4 kommenttia:

 1. Kuumasta kärsittään tiällähhii. Mitenkä oot jaksanna laakata rispiin perässä näen kuumalla!? Vaekka suattaahan sitä semmosija pikkunykäsyjä tehä ja sittä huiloomaa välillä:)
  Sielä varmaannii kääp tuulehhiven kuitennii järveltä. Viilentää vähä. Vae onko se semmonen lehmähhenkääs mikä ee muuta ku äkäseks tekköö? Tiälä on justiisa nuita. Puut heeluu vuan ilima joka liikkuu, onku saanassa.
  Kyllä se on vuan parempi ite petisä petata. Tulloo varmasti oekee järjestys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä paljoa oo juoksennellut, kun kukaan ei oo edes jaksanut heitellä mulle sitä rispiitä. Ja järvellä kyllä tuuli, mutta se ei estänyt niitä lukuisia paarmoja iskemästä meidän kimppuun. Mitenhän sen ensi viiko superhelteiden kanssa käy? Kun isäntäväen lomatkin loppuu ja mun pitää olla päivät sisällä.

   Poista
 2. Ei piä piänsärkyä ottoo lokkaamattomuudesta! Kesähän on vain kerran vuodessa. Vaikka tältä erää tää kuuma kausi saisi jo puolestanikin hellittää! Meri puskee sateet ja virkistävät ukkoset aina sisämaahsn, joten tukala on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eipä tässä ihmeempiä ole edes tapahtunut. Mutta kyllä lämpö on bostonille parempi kuin pakkanen!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!