keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Ulkomailla

Mä kävin tänään ulkomailla! Nimittäin Ruåttissa Haaparannalla. Kyllä siellä oli ihan erilaista kuin meillä täällä Suomessa. Tai ainaskin musta tuntui siltä. Mä vedin kuulemma ihan hirmuisesti hihnassa, enkä totellut emäntää ollenkaan. Kato, enhän mä Ruåttissa suomea ymmärrä. Ois komennellut mua ruotsiksi, heh heh.

Mä pääsin jaloittelemman monta kertaa. Ja syynä oli tietenkin emännän keokätkeily. Me pysähdyttiin niiden takia ainaskin viis kertaa. Ja yksi syy tälle Haaparannan retkelle oli kuulemma jonkun ruotsalaisen matkamuiston saaminen sinne emännän keokätkeilysivustolle. Pölijää. Se me haettiin ja saatiin Ikean parkkipaikalta.


Ja mä joudui ypöttään autossa vain yhden kerran. Silloin kun isäntäväki kävi jossain ruokakaupassa. Ja sieltä kaupasta mä sain tuliaiseksi taas pallon! Ei ollut maksanut kuin jotain kolme euroa. Nyt mulla on siis palloja, joilla pelailla. Tämä on tämmöinen sileä pallo, johon mun hampaat ei ehkä heti pysty.


Viikonloppuna pääsen mökille testaamaan!


Tässä mä oon isännän kanssa Luukkaankankaan levähdyspaikalla. Emännän mukaan lähes kaikilta Suomen levähdyspaikoilta löytyy keokätkö. Ja sehän sopii mulle! Jos nimittäin vielä matkaillaan.

10 kommenttia:

 1. No jopas oot sinnäe reessunna. Ja pallovarasto kasvaa. Se on hyvä se. Ku suattaa joskus se kulumahammas tehä kujjeet sille pallolle :) Tuo onnii sevvarra jytäkkä pallo ettee ehken helepolla rikki mäne. Uamulla näkköö mitenkä minun pallolle käv. Hyvä niiton olla usseempi.
  Hyvijä pallopelijä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se ei mene heti rikki, mutta ui varmalla järvessä hyvin ja pitkälle :)

   Poista
 2. Tommonen reissu onkin kähee, kaikille perheenjäsenille jotakin hupia tarjolla. Toi keokätkeily on selkeesti tuannu säpinää sunkin elämääs, kuomahyvä. Isälläs on samanlainen kampaus ku meijän isällä. Hyvän näkönen toi sun uus pallo. Me saatiin korispallo. Testataan kumpi kestää kauemmin. Aika alko nyt, hep!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emännän milelestä ei oo ikävämmän näköistä hommaa kuin se, että harvahiuksinen mies yrittä pitää epätoivoisesti niistä viimesistä haivenistaan kiinni. Tai no, kukin saa olla semmoinen kuin haluaa. Meidän isäntä voitti kerran jostain arpajaisista samppoota ja hoitoainetta. Meitä nauratti kovasti, kun ne tuotiin meille kotiovelle ja palkintojen tuoja toivotti mukavia pesuhetkiä... Ei sitten kattonut, että ei ole palkinnon saajalla mitä pestä...

   Mun pallojen testaaminen alkaa... siinä kolmen tunnin kuluttua!

   Poista
 3. Haa, tuo uusi pallo on oikea haastepallo! Milläs siihen saat otteen? Kova ja sileä! Siinä on sitä haastetta seuraavaan pallon ostoon asti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon pallon tarkoituksena onkin oppia työntämään sitä kuonolla etenpäin. Ja vaikka tassuillakin. Pienet pallot on retuutusta varten. Ja hammasotteille. Onneksi nyt on kaupoissa aika paljon halpoja lasten rantaleluiksi tarkoitettuja palloja. Ei oo niin suuri menetys.

   Poista
 4. Elvis, the maail.. eiku Skandin.. eiku naapurmaan matkaaja! Ette sentään tullissa jääneet kiinni luvattoman pallomäärän maahantuonnista? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näkynyt vilaustakaan tullimiehistä. Toisin kuin joskus vuosikymmeniä sitten emännän mukaan tullimiehet saattoivat tarkistaa voipakettien määrän takakontista. Rasvareissuja.

   Poista
 5. Vitsit, kaikki reissailee jossain ja mää vaan jumitan kotosalla! Kävin määki Jyväskylässä, sielläki oli kyl jo ihan eri haisut kun täällä etelässä, ni voin vaan kuvitella Haaparannan tuoksut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään Haaparantaa kauempana oo käynyt. Mutta mukavia pikkureissutkin on, niinku sulla Jyväskylän reissu. KAMALASTI vieraita tuoksuja.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!