tiistai 5. elokuuta 2014

Uimatreffit

Keskellä kuumaa viikkoa joku tajusi onneksi järjestää uimatreffit meille bossukoille. Ja mehän ollaan kaikki todellisia vesipetoja! Aluksi Helmin emäntä epäröi, että tykkääköhän Helmi ollenkaan uimisesta. Mutta Helmi oli meistä kaikista innokkain. Ja täytyy myöntää, että minä ja Otto haluttiin ekana pois...

Otto tuli paikalle tosi mukavalla kyydillä. Mun emäntä vähän haaveilee, että se opettaisi minutkin istumaan pyörän korissa. Saapa nähdä.


Paikka oli Oritkarin ranta Oulun Äimärautiolla. Upea matala ranta koirille, kunhan ekaksi käveli semmoisen lillinki lääseikön läpi. Emännän jalat upposi nilkkoja myöten liejuun. Paikalla oli kahdeksan bossua ja kolme valkoista staffia. Kakki ne staffit olivat kuuroja.


Ja kun kaikki olivat paikalla, niin eiku uimaan! Minä ekana ja mun veli Elmo tokana.Kaikista lujimmille jotui Josefina-tyttö. Josefinalta riitti rapsuja ja huomiota jokaiselle koiralle. Kuvassa ylhäältä minä, Oiva, Kale ja Elmo.


No niin! Nuo pösilöt lähti lokkijahtiin. Ja nyt mä haluan kotiin! Ennen kun nuo hevoset jyrää meidät.4 kommenttia:

 1. Mahottoman mahtavannäköstä hommoo! Mää tiijjä vaekka uskaltas meekäläenennii vettee jos oes tuommonen ranta. Ja tuommosta seoroo :) Nuo kavijoelläemet ee kyllä niinkää innosta...
  Mitenkä ne valakeet koerat pärjäs porukassa ku ovat kuuroja?? Ompa ollu sulla melekosen mukava päevä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kuule koira kun koira olisi pärjännyt tuolla rannalla. Semmoinen ainaskin neliökilometrin ala vettä, vain 5 cm - 15 cm. Mutta maankohoaminen hävittää tuonkin rannan muutaman vuoden sisään.

   Ne valkoiset staffit pärjäsi oikein hyvin. Olivat tosi ystävällisiä. Ja ne on tottuneet bossukoihin, kun niiden perheessä on lisäksi kaksi bossua, Kale ja Ötti, (Kalevi ja Earl, suomeksi Öörl eli Ötti).

   Poista
 2. Ihanaa, että teillä on noin aktiivinen bossukkaporukka tienoilla! :)
  Onkohan kukaan heistä lähdössä tulevaksi viikonlopuksi Messariin WW14:sta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ollut puhetta, mutta tuskinpa. On aika raskasta lähteä täältä saakka Helsinkiin...

   Mutta tosiaan. Bostoninterrieriyhdistys toimii aktiivisesti täällä. Mukavaa.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!