lauantai 12. heinäkuuta 2014

Paarmat, osa 2

Nyt on kyllä ollut lämmin, tommosta yli +27°C astetta. Ja nyt kävi semmoinenkin ihme, että emäntä halusi mökiltä kaupunkiin. Nimittäin siellä mökillä on aivan hirmeesti paarmoja. Oiketa "syöksy ja iske" -paarmoja. Ja niin kyllä halusin mäkin kaupunkiin. Ne paarmat iski joka paikkaan; selkään, mahaan, kainaloon, reiteen ja pyllyyn. Sekä emännän hiuksiin. Kyllä oli hankalaa. Ei auttanut edes soutelu järvellä, ne jaksoi lentää sinne saakka.

Mutta ei niin hankalaa, ettei jotain hyvääkin. Mun emäntä näki jossain Bostoninterrieiden Facebook sivuilla videon, missä joku bossu pyöritti hirmeen suurta palloa. Ei ehkä näin suurta, mitä mun plokikameli Iivari pyöritti. Ja oon mäkin nähnyt yhtä suuren pallon mun emännän tyttären luona. Joten mä sain uuden pallon.

Eli semmoisen vartti meni, ja tuossa pallossa on jo mun hampaanjäljet selvästi nähtävissä. Välillä piti rapsututtaa selkää, kun sitä kutitti niin paljon... Mutta kyllä mä myös tajusin, että on ihan mukavaa työnnellä tuota palloa kuonolla eteenpäin.

Ja sitte se pallo meni pari kertaa järveen. Yritin kyllä uimalla saada sitä kiinni, mutta loppupeleissä isännän piti hakea se.8 kommenttia:

 1. No voihan paarma sentään! Pallokin näytti selättäneen Elviksen. Onneksi iskä leikkii nouda ja heitä -peliä, vaikka rannassa on ihan satavarmana mutapohja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siinä on mutapohja... Emäntä ei oo uinu siinä sitte lapsuuden.

   Poista
 2. Kuule niitä puarmoja on riittännä tännehhii! Ja aena tuonne maha aluseen isköövät. Juuttaan ketaleet!
  Oekee on hyvä pallo sulla. Tuommosen kansa on mukava ottoo vaahtija :)
  Ja onneks iskäs pelastaa sittä jos liikoo lattoot pallolle kyytijä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se pallo laitettiin kyllä joksikin aikaa piiloon, koska isäntä ei joutanut jatkuvasti olla sitä noutamassa. Ja emäntäki haki sen kerran, soutamalla...

   Poista
 3. Kih hih hih, ja ihan varmalla toi pallo viäri tonne järveen ihan vahingossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih hih, onhan se vänkää, kun iso mies lähtee uimaan ja koiralle palloa hakemaan... Hyvää liikuntaa!

   Poista
 4. Onpa hiano pallo! Ja mahtavaa, ko jaksat heitellä sitä isännälle. Ihmiset tykkää noutoleikeistä, tirsk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on hirmeen innoissaan, kun saa keskeyttää omat hommasa ja hakea mulle pallon. Vaikka niinko puitten sahauksen tai semmoisen. Mutta mun tarkoitushan oli vain viilentää isäntää.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!