lauantai 19. heinäkuuta 2014

Pallopoika

Mä oon nyt pyöritellyt sitä mun uutta Ruåttista saamaani palloa. Emäntä yrittää liittää tähän yhden videon, joka on kuvattu Tyrnävän mummulassa. Koskaan se ei oo mitään kameralla videoinut, joten laatu ei oo ihan priimaa. Tuota videota ei oo käsitelty mitenkään ja emäntä sanoi, ettei se tähän hätään jaksa mitään editointiohjelmia opetella. Joten näillä mennään.


Mutta sitten mökillä tuo pallo otettiin multa pois. Ja syyn varmaan arvaatte. Se oli aina järvessä... Isäntäväki päätti, että täst´edes mä saan pallotella tuolla pallolla vaan Tyrnävällä ja tässä kotipihan nurmikolla.

4 kommenttia:

 1. Hienosti kuletit palloo! Paremmin ku se Pekhami. Justiisa oekee tyyli :) Suattaa kyllä olla että meleko livakasti pyörähtää järvee tuolla vaahilla. Ehken on parempi että iha kuivalla mualla sitä pelloot :)
  Hyvähän tuo vitejo ol. Onnistunna oekee hyvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä me vitejoijjaan enempiki, nyt ku on vauhtiin päästy. Ja opetellaan etitoimaan. Ettei tuu kaikki pölijyyksiä koko maailmalle näytettyä. Tämä oli semmoinen kokkeilu...

   Poista
 2. Loistavaa pallonhallintaa! Vipellätkö aina nuin lujaa, kun mieleen tuli vanhat nopeutetut mustavalkofilmit? Juonikin oli just kohdillaan puskiinkatoamisen kanssa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vauhti on ihan kohillaan. Ja mummulehan me ei kerrottu, että sen puskissa käytiin...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!