tiistai 6. toukokuuta 2014

Masentunut

Mä oon ollut koko viikon ihan masentunut. Siis mun emäntähän lähti reissuun sinne Krakovaan, eikä ottanut mua mukaan. Mä olisin taatusti viihtynyt siellä ja jaksanut kulkea sen mukana. Koiriahan siellä oli kuulemma paljon. Ulkoilmakahviloihin sai koiran tuoda aina mukanaan. Ja tarjoilija toi pyytämättä vesikupin koiralle.

Tämä on joku patsas sieltä Krakovasta. (Igor Mitoraj, Eros pendato. (Emännan huom.) Patsas on symboloi sitä, kuinka paljon ihmiset joutuvat kärsimään sananvapautensa, mielipiteidensä tai vakaumuksensa takia. Mutta myös sitä, että yhdessä eläminen erilaisten ihmisten kanssa on mahdollista, jos vain tahtoa ja halua löytyy.)

Mutta että joku mun laumasta lähtee noin vain! Isäntä jopa soitti emännälle ja kertoi, että mä oon ihan depis, en syö mitään ja en päästä isäntää hetkeksikään silmistä. Ettei vaan sekin katoa.

Ja voi sitä riemun määrä, kun emäntä tuli eilen kotiin. Mä pääsin sitä lentokentälle vastaan, tosin autoon vaan, mutta se riitti mulle. Ja nyt sitte oon vartioinut emäntää tosi tarkasti, ettei se katoa uudelleen. Tässä on semmoinen "just nyt"-kuva. Emäntä päivittää yöpukusillaan mun plokia ja vartioin vieressä.


6 kommenttia:

 1. Voi "Eekku" raukka! Nyt mamman täytyy ootta sut joka päivä töihinkin mukaan, että pienelle ei tule orpo olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun pääsisinkin sen töihin mukaan. Mutta siellä pyörii niin monenmoista porukkaa ja aina joku on koirillekin allerginen... PS. Mun lempinimi kotona on Elkku :)

   Poista
 2. Vaikuttavan näköinen patsas! Voi Elvistä, onneksi emäntä on taas kotosalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, jos tuntuu siltä, ettei "ymmärä mitään" taiteesta tai veistoksista niin Igor Mitoraj´n patsaista kyllä "ymmärtää". Ne kaikki ovat tosi vaikuttavia, pääasiassa ihmisfiguureja. (Emännän huom)

   Me on nukuttu emännän kanssa ihan vierekkäin :)

   Poista
 3. Sulla on, Elvis, ihan äijämeinki ku sulla on PINKKI luu, vai vääristääkö kuva värit. Aina on äippää ikävä, niin se vaan menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, luu on PINKKI, apua... Onneksi sitä on kuitenkin mukava paiskoa.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!