torstai 29. toukokuuta 2014

Helatorstai

Aamulla mä vähän ihmettelin, kun kukaan ei lähtenyt töihin vaan kaikki jatkoi uniaan. Mä kyllä yritin herätellä isäntää ja emäntää siinä siinä kahdeksalta (aamulenkura tietenkin tehtiin jo kuudelta), mutta emäntä murahti vain "mee pois". Joten menin ja kaivauduin peiton alle. Kait mä oon laskenut jotenkin väärin, kun nyt on kuulemma joku pyhä.

Ja tänään tehtiin emännän mukaan kevät- ja kesäkauden viimeinen sunnuntaiaamun lenkura. Vaikka nyt on torstai. Kun isäntäväellä alkaa kohta kesälomat, niin me siirrytään mökkiliikuntaan. Mä saa juoksennella siellä ihan vapaasti ja tarpeeksi.


Ensin käytiin kalaportailla. Sitte etsittiin kaksi geokätköä. 

Kun joskus ei tuu yhtään bostonia vastaan niin nyt tuli peräti kolme! Ensin tuli vastaan mun vanhat tutut Kille ja Kuutti. Ja sitte kohta Rauha. Ja voi, Rauhakin on sokeutunut. Rauhan silmien verkkokalvot ovat irronneet. Joko viruksen tai jonkin myrkyn seurauksena. Mutta toisin kun mun edesmennyt plokikamu Olli, Rauha on kuulemma sopeutunut sokeuteensa aika hyvin. Se osaa kulkea sisällä ja tietää reitin kodin lähellä olevalle uimapaikalle.Ja mä aavistin, että Rauha on vähän sairas, joten mä en riehunut yhtään. Toisin kuin Kuutin ja Killen kanssa...


8 kommenttia:

 1. Voe tokkiisa! Piäset mökille ja vappaana hilipettelemmää :) Minähii näin yhen postonitytön liäkärreessulla. Ol se kommeennäkönen. Vuan ee ruvenna minun kansa millekkää. Ies haestanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mää lukkiin sun plokista. En vielä kommentoinut mitenkään. Mutta mun mielestä sulla oli hieno pöllöravatti. Akat vaan ei ymmärtäny.

   Poista
 2. Jopa siel teil päi on pal postonei. Oletteks te joku muatirotu nykyäs vai mist se johtuu? Meil päi näkee enempi mopsei ja yorkserei, en muista et yhtäkää postonii olis vastaa tullu, joku ranskalaine puldokki kerran kyl.
  Terveisin Wuppe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuu varmaan siitä, että tässä lähistöllä on ainakin yksi kasvattaja, joka suosii pentujen omistajina meitä pohjoisen ihmisiä... Ranskalaisia puldoggeja täällä on kans paljo ja sitte rotikoita.

   Poista
 3. Oi! Kesäloma jä mökkikausi alkaa! ;D

  Antoisaa lomaa ja hyviä rillimaggaroita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Sunnuntaina lähetään mökille ja siellä ollaan sitte ahkerasti. Ja rillataan!

   P.S. Lelkut on kestäneet toistaiseksi ihan hyvin!

   Poista
 4. Hirmeetä, irronneet verkkokalvot! Toivottavasti ei ole kipeät semmoset simmut. Ja onneks meillä koiruilla on hyvä nenä ja korvat, että on tommosia korvaavia aisteja kummiski tallella.

  Toi lätäkkö näyttää kivalta! Käviksää uimassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on osa kalaporrasta. Ja hirmeen syvää... :) Mökillä kahlailin. Siitä myöhemmin.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!