sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Tahtoo uuden sohvan!

Ihan aluksi kun mä tulin mökiltä kotiin, niin mä tulin hirveän surulliseksi. Mun oululainen plokikameli Ollikka on kuollut. Mutta se kait on vain niin, että asia on hyväksyttävä. Me toivotetaan kumpikin, emäntä ja mä, Ollin perheelle isosti jaksamisia!

Mökillä oli kamalan kylmä. Ja mä oon joskus kertonut, että siellä on kaikki vähän minikokoista. Niinku sohva. Siihen mahtuu tasan kaksi aikuista. Tai aikuinen ja koira. Mutta ei kahta aikuista ja yhtä koiraa. Ja kun emäntä rönötti siinä sohvalla ja luki jotain lehteä, niin se valtasi koko sohvan. Mä yritin sitten parhaani mukaan "ottaa oman tilani" ja taiteilin itseni siihen sohvankaiteelle.Istualtaako mun pitää nukkua?


Täällä on ahdasta!


Vaadin uuden sohvan mökille! Että mahdutaan kumpikin kunnolla tupsluureille!

11 kommenttia:

 1. Todellakin isompi sohva! Kih hih, pakko oli kyl vähän, ikan pikkasen, nauraa sun ilmeilles, Elvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se isäntä varmaan kohta suostuu siihen uuden sohvan hankintaan, kun meitä on jo kaksi sitä vaatimassa. Eli enemmistö.

   Poista
 2. Läheisyys lämmittää! :D
  Onko tuo muuten Askon entistä mallistoa Tristan -sohva? Näyttää niin tutuilta nuo tyynyt ja kangaskuosi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain askoiskusta se ostettiin. Alunperin kaupunkiin vuodesohvaksi. Mutta siihen huoneeseen, mihin se sijoitettiin, se ei mahtunutkaan aukeamaan...

   Poista
 3. Ens kerralla valtaat sen sohvan ekana - ihmiset tasapainoilkoot käsi- tai selkänojalla, tsih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon huisin nopea. Aina kun joku poistuu sohvalta, mä sujahdan sukkana siihen! Ja jos meidän emäntä joutuisi istumaan selkänojalla... hih hih... siitä ei tulisi mitään. Nuo selkänojatyynyt menisi ihan lyttyyn...

   Poista
 4. Mikäli soffa on tuo T-malli kuin arvelin yllä, selkänojatyynyt menee lyttyyn ihan normikäytössäkin! Eli nopeimmat vievät parhaat paikat, tai vaihtoehtoisesti änkeävät syliin, niinkuin meillä.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitte siitä sohvasta on ikkunan puoleiselta käsinojalta haalistunut värit. Pelkästään auringon valon voimasta. Ei hyvä sohva ei.

   Poista
 5. Tästä tuli mieleen, että paljonkos susta Elvis lähtee karvaa? Tykkäätkö tiputella pitkin vuotta vai lähinnä keväisin? Entä kuinka sitkeän piikikästä karvasi on tarttumaan kiinni kankaisiin, vai irtoaako hjelposti imurilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalasti karvaa ei tipu, selkeämmin syksyllä ja keväällä. Ja se karva on tiukassa, esim. sohvassa. Tarrapuhdistimella lähtee pois... :) Mutta ei läheskään niin paljon karvaa irtoa kuin mun edeltäjästäni Vallu kavaljeerista.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!