perjantai 23. toukokuuta 2014

Rusketusraidat ja belfie

Siis mun emäntä oli taas jossain reissussa. Nyt kuulemma jollain työmatkalla. Siksi plokihiljaisuus. Mutta täällä on ollut lämmin! Voi että mä oon nauttinut. Ja tänään mun emäntä huomasi, että mun reidet on taas mukavan ruskeat. Vertailun vuoksi mukana myös talvikuva.


Mutta kyllä mä haluan vielä vähän lisää arskaa pintaan. Huomenna on taas kansallinen siivuospäivä ja me lähdetään emännän kanssa kierteleen aurinkoisessa säässä kirpputoripöytiä. Että saadaan meille lisää romua. Romua, mitä toinen ei tarvitse. Eikä kyllä ehkä mekään.

7 kommenttia:

 1. Kommeet on kintut! Kyllä nuilla muutaman kesämirrin suap hurmattuva :) Mullon vuan maha ruskettuna vähä. Se ee juurkaa oo näkyvissä ni ee eistä paljoo käppäellä elliin eessä. Niinku oekeet kesämiehet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silla on kyllä vänkää tuo sun savon murre. Mä en ees oikein ymmärrä sitä. Niinku "eistä paljoo käppäellä elliin eessä" ??? Ihan ku jotain ulkomaan kieltä. Mutta pai tö vei. Mä lisään sut mun plokoin seurantalistalle, ku sun ploki on ihan kiva, vaikka joskus näin tasamaan tallaajalle vähän vaikeaselkoinen. Mutta haastetta pittää olla.

   Poista
 2. :D No sehän tarkottaa sitää ettee hyövytä kuleskella tyttöen eessä. :) Mitä enämpi käät meejjän plokija lukemassa ni sitä äkimmi opit suamaan tolokkuva siitä :)

  VastaaPoista
 3. Mistäpäin savvoo sää oot kotosin? Emännällä on tuttuja Iisalamessa ja Sonkajärvellä, mutta ei nekkään puhu noin kieroja...

  VastaaPoista
 4. Elähä nyt. Justiisa sielä puhutaan tällälaella :) Nuorempi polovi ee ehken ennee. Vuan tämä mamman sukupolovi viäntää kyllä. Elikkä Eokonkantopitäjän liepeeltä ollaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiva, Iivari on löytänyt tännekin! Määkin käyn nautiskelemassa mummulan murteesta Ilimaveivi-plokista. :)

  Ja komeat ovat ruskettuneet rotusääret! Kävinkin tekemässä viimeviikolla Kennel-liiton sivuilta sopivin koirarotu -testin, ja Bossukka yllättäen ylsi top-10:een tasapistein! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se vänkää tuo Iivarin murre. Ihan pittää keskittyä. Määki voisin alakaa kirijottamaan pohojammaan murteella, mutta paremmin tullee tekstiä normi- ja koirasuomella.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!