keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Bostonitapaaminen

Mulla oli taas bostonitapaaminen. Ihan vaan äkkiseltään kokoonkutsuttu yhteen koirapuistoon. Meitä oli koolla neljä: Hertta, Dooris, Luna ja mä. Eli kolme tyttöä ja mä... Aluksi mä riehusinkin vähän tyttöjen kanssa, mutta sitte mä ihanstuin siihen söpöläiseen Lunaan. Ja päätin näyttää sille vähän äijämeininkiä. Ja siitähän emäntä ei tykännyt. Mut pistetiin narun jatkeeksi! 


Siis tytöt osasi kaivaa yhdessä kuoppaa (mä en osaa). Tytöt osasi kisata yhdessä kepin kanssa (mä omin sen kepin). Tytöt osasi juosta kilpaa (mä jahtasin Lunaa). Tytöt osasi koirapainia (mä osasin sitä vähän...).


Tässä mä ja Hertta tutkitaan Lunan tärkeimpiä paikkoja...


Ja sittenpä en enää saanutkaan juosta vapaana. Joten semmoinen tapaaminen se.

6 kommenttia:

 1. Tytöt osaa mitä vaan! :D

  Kun taas kevät ja kimulit sekoittaa poitsujen pään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tytöt on semmosia söpiksiä. Mutta vastaavasti tänään meidän lähikoirapuistossa mä en ottanut minkäänlaista kontaktia siellä olleeseen korkiin, semmoiseen matalajalkaiseen. Se nimittäin haukku mulle ja sanoi, että älä kuule tuu tänne. Joten en mennyt.

   Poista
 2. Että iha kolomen tytön kansa! Kyllä oes mulla jo ollunna piä sekali. Kyllä niihen kansa pittää olla vähä varullasa. Naeset on meleko arvoomattomija otuksija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin näkyy olevan. Mitenhän ne tuoksuukin niin hyvälle?

   Poista
 3. Elvis, on se kyl outoo ettei yhtään saa äijäillä! Parempi onni seuraavalla kerralla. Nättejä tyttöjä, joten ei yhtään kumma, että lämpenit. :D

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!