sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Tammikuu

Tammikuu, tuo kuukausista turhin, tapaa mun emäntä sanoa. Ja mä oon ihan samaa mieltä! Mutta eilen näkyi jotain kirkasta, se oli aurinko! Mutta samalla pamahti kovat pakkaset päälle. Joten taaskaan ei oo hyviä lenkurointikelejä. Sateella ja märällä mut pakotetaan ulos, mutta pakkasella isäntäväki on hieman armollisempi. Emännällä ei kuulemma oo itelläänkään jotain toppahousuja. Yhet on kuluneet puhki ja toisista se on tursunnut yli... 
Eikä lehissäkään oo mitään luettavaa...

4 kommenttia:

 1. Joo, samat on viilikset meijänkin huudeilla. Pakkasta on onneks alle 10, niin päästiin ulos lenkuroimaan. Onks teijänkin äipällä semmonen komero, missä vaatteet kitistyy? Järkkyä ku semmosia kaappeja saa pitää ylipäätään myynnissä. ;)

  Tupsluuraa ja kerää voimia, kyä se kevät kohta koittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin taitaa olla semmoinen kaappi. Emäntä on kyllä epäillyt sitä joksikin vaateteollisuuden jekuksi. Että tehdään semmoisia itsekitistyviä vaatteita.

   Ja tupsluureja teillekin! Päivä pitenee. Nyt jo kuulemma 75 min. talvipäivänseisauksesta.

   Poista
 2. Pakkaset ovat saapuneet eteläänkin, ja mikä ihmeellisintä, eteisessä ollut talvitakki ei ollutkaan kitistynyt. Taidanpa siirtää muitakin vaatteita sinne hölläilemään.. ;)

  Unikuolainen lehti on paras lehti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on sitten koko viikko noin -15°C pakkasta, ei ollenkaan kiva.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!