tiistai 28. tammikuuta 2014

Kevättempauksia

Kun aurinko paistaa taas päivisin jonkin aikaa, mulla on yksin ollessa enerkiaa tehdä kaikkea pikku hommaa. Meillä kotonahan tehdään kaikkenlaisia varotoimia, kun isäntäväki lähtee töihin. Niiku salvataan makuuhuoneen ovi tai pistetään tuolit ihan kiinni pöytään, etten mä pääse harrastaan esim. parkouria. Ja sitte meidän olohuoneen pöytä siirretään aina töpselien eteen, etten mä nakertele sähköjohtoja.


Eli näin. Ja jos oikein tarkkaa katsoo tuota kuvaa, niin huomaa mun vähän pyöristelleen noita pöydän kulmia. Mutta terävät kulmathan on vaarallisia.

Mutta eilen isäntäväellä tuli niin kiire töihin, että ne ei muistanut siirtää tuota pöytää. Siinä oli lehti, kaukosäädin ja kynä. No, mä nakertelin sen kynän atomeiksi. Sitte mä kuljettelin isännän kengät (3 kpl) sillai kivasti ympäri taloa. Kun en päässyt keittön pöydälle, niin vedin mielenosoitukseksi yhden tabletin sieltä alas. Sitte hyppelin eteisen kaapin päälle ja löysin sieltä hanskat ja pipon. Kaiken kukkuraksi murtauduin jälleen makkariin ja pidin siellä yhden hengen diskoa sängyllä.

Joten tervetuloa kevät ja enerkisyys!

Mun ja emännän varjot.

8 kommenttia:

 1. Voi jummi! Ootpas sää ollukki ahkera! Erityisesti toi disko kuulostaa ihan huipulta, diskojytämeininki on just oikee meininki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on keksittävä tekemistä, kun emäntä on vähä mielikuvitusköyhä (lue laiska).

   Poista
  2. Voi sua raukkaa! En ymmärrä, mite ne kehtaakii rajottaa siun tekemisiä, pitäskö nukkuu koko päivä paikallaan? Miulla asia järjestetty niin et meen naapuriin eli mummolle ja ukille (olen heille kolmas lapsenlapsi) ja arvaa ketä lellitään? Ja jos jostain syystä äippä jättää miut joskus yksin kotiin, nii ukki käy pelastaa.........HIHII Äipän mielestä ku miun pitäs osata olla jo yksinkin (5 vuotta vanha/nuori). Mutta olenhan tämmönen terapiakoira;DD

   Poista
  3. Mummot ja ukit on ihan parhautta! Mutta mulla moiseen ei oo mahdollisuutta. Mutta onneksi isännän ja emännän työajat menee aika usein ristiin, niin mun ei kamalan kauan tartte yleensä yksin olla.

   Poista
 2. Säähän olet varsinainen Houdini tavaroiden katoamistemppuineen ja mahdottomilta vaikuttavine siirtymisineen!

  Pääsin muuten rapsuttelemaan kollegaasi lähiömarketin edessä, kun 10 v. bossukka odotteli emäntäänsä ystävättären kanssa. Aika valloittava ja rauhalinen sinisilmä! <3

  VastaaPoista
 3. Moikka Elvis! näytät kyllä just niin elvikselle että muserrun!aivan ihana.. Saisko sulta kysellä vähän? Ootko kova pissailemaan vieraisiin paikkoihin esim.sisälle (merkkailemaan siis). Osaatko sanoa onko sinun rodussa tytöt vai pojat "vaikeempia" heh..tajuatkohan mitä
  koitan tarkottaa:-) Täällä on näääs menossa sukupuolen valinta, että kumpiko bossu me kotiin haluttas:-) Kiitos kovasti vastauksestasi jo etukäteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Emäntä vastaa. Ihan kamalan kova Elvis ei ole merkkailemaan, mutta makuuhuoneen täkki on pitänyt vaihtaa. Sen jälkeen makuuhuoneen ovi onkin pysynyt visusti kiinni. Ja vieraissa paikoissa pitää pikkuisen katsoa perään...

   Itselläni on aina ollut uroskoiria, joten nartuista en osaa sanoa mitään. Jotkut sanovat, että urokset ovat "kovapäisempiä", mutta mielestäni koiralla pitää olla luonnetta. Elvis on kova menemään ja riehumaan. Kummatkin sukupuolet ovat varmasti yhtä kivoja. Ja Elvistä ei kastroida, ellei siihen tule jokin lääketieteellinen syy. Uroksilla ei ole juoksuaikoja... on jatkuva "juoksu". Siis lenkkeillessä pitää merkkailla ja nuuskutella tosi paljon.

   Mutta onnea koiran hankintaan!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!