torstai 2. tammikuuta 2014

Koiran ja kissan ero

Mulla oli sitten vauhdikas uusi vuosi. Meillä oli vieraita ja mä riehusin tosi kunnolla! Raketteja käytiin kattomassa ja mä en pelännyt yhtään. Ja varsinkin sen jälkeen ku mä näin taas sen jäneksen, multa unohtui raketit kokonaan. Se jäneshän tuo näytti raukka olevan aivan hädissään.

Mutta meillä oli vieraina Pee ja Ässä. Niillä on ollut kissa, joka eli liki 20 vuotiaaksi, RullaSanna. Nyt se on haudattu niitten takapihalle. Mutta siis, kun mä sitten vihdoin väsähdin joskus yhden maissa ja menin varovaisesti siihen Ässän viereen köllimään, niin multa pääsi vahingossa pieru... Johon Ässä totesi "kissat ei muuten piere". Jaa, tämäkö se on sitten se kissan ja koiran ero? Kissatko ei muka piere? Ja tämäkö on se juttu, joka erottaa kissaihmiset ja koiraihmiset toisistaan?


Että tämmöisiä mä tänään pohdin...

12 kommenttia:

 1. Älä huolestu, kyllä kissatkin kaasuttelee välillä leijoja, jos ape on ollut jotain huonosti sulavaa..

  Jos kissan kuulee oikein pärryyttävän laatikolla, niin sitten on jo kiire siivoushommiin! Ja sehän aromi jää leijumaan sisätiloihin, mikäli kyseessä ei ole ulkoileva hiirikissa. Eli väittäisin kissaihmisten olevan ihan yhtä tottuneita luonnolliseen tuotantoon, joko kiinteässä tai kaasumaisessa muodossa, kuin mitä koiraihmisetkin. ;)

  VastaaPoista
 2. Soot muuten söpö tolleen pää kellallaan tuumien maailman syntyjä syviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, hyvä tietää. Ehkä RullaSanna sai niin jalostettua ravintoa, että se rupsutteli erittäin harvoin (ja salassa). Tai sitten sen emännällä ei ole hajuaisti kohdillaan :)

   Kuvassa mä kuuntelen, kun mulle kerrotaan, että ei saa istua pöydällä...

   Poista
 3. Nyt pakko tulla kertomaan sulle Elvis, et kyl meiän Mamma-kisu ainakin pieree ja se vasta haiseekin pahalle kun nukkuu mun pään vieressä ja alkaa paukutella. Tätä siis tapahtuu aina varsinkin iltaisin.
  Onpa muuten kovin komee kuva susta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkaan emäntä ei pidä siitä, että jos mä nukun sen kainalossa beba sen nenään päin. Ja sitten kun tulee se paukku noin 10 cm:n päässä sen nenästä... Mutta minkä sille voi, jos nukkuessa tapahtuu tämmöistä...

   Poista
 4. No kai ny välillä voi vahingossa päästä puuppa, varsinki jos oikein sikeille päikkäreille nukahtaa! Sitä paitti, useimmat kissat pissii ja kakkii sisälle!! Ei me koirat sentään, ellei joku hirmee ripulikakkahätä joskus iske, muuten ei kyllä ikinä! Että ihan ollaan kyllä siistejä otuksia, nih! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Met ollaan siistejä. Ja sitäpaitsi on miehekästä joskus rupsutaa pikku aromit!

   Poista
 5. Jaahas, mahtaaks semmosta eläintä ollakaan, jolta ei joskus tuhnu pääsis? Noh, ehkä kala. Varmalla kissat piärii. Silleen salakavalan hiljasesti ja sitten kattoovat syyllistävästi meitä koiria, että toi se oli. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kattoo ihan samanlaisesti, että oli varmaan naapurin Musti... Siks varmaan Ässä ei oo huomannut niiden RullaSannan pieruja.

   Muuten, haikalat ei pissaa. Siksipä niiden lihaan kertyy ammoniakkia, jota ne islantilaiset sitte mädättää pois. Ja syö sitte vasta kuukausien jälkeen... Piäriiköhän kastemato???

   Poista
  2. Kyä kastemadot piärii, niitten tarvii oikeen tehä reikiä maanpinnalle, että onkalot tuulettuu. ;D

   Ei muuten tiädetty tommosta juttuu haikaloista, mut oikeesti, onks pakko syädä haita?

   Poista
 6. Ootpas muuten tosi komee koira ja on sulla myös viisaita mietteitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh... mä ihan punastun. Mä oon vaan tämmöinen pikkukaupunkilainen, vaatimaton...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!