keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Pakkasukko

Hirmeitä pakkasia se on pidellyt täällä päin. Mun ulkoiluista ei oo tullut yhtään mitään. Nopsasti vaan käväisen tarpeillani. Pikkuhätä ja isohätä. Ja on ollut niin kylmä, että mä oon pari kertaa tehnyt sen isonhädän ihan ovensuuhun, katoksen alle. Khih, hih. Onneksi tuote on ollut sen verran kiinteää, että emännän on ollut helppo kerätä se pois.

En mä sitä tahallani oo siihen tehnyt, mutta kun mua palelee niin mahdottomasti ja mä vedän koko ajan sisälle päin. Ja sitte kun me ollaan jo ulko-ovella, mä hokasen, että pitäiskö tehdä se isohätäkin, niin olisi sitten helpompi olla sisällä. Eikä tulisi niin paljon niitä rupsuja...


Eli mä oon kuntoillut aika paljon sisällä. Mä tuon tuon Kongi Wubban ihan emännän syliin, niin sen ei tarvitse taivutella kehoaan. 

Sitte meillä on myös vetokisoja.

Tosta jos heittäisit! Toivottavasti nämä hirmupakkaset lauhtuisi ainakin viikonlopuksi.

7 kommenttia:

 1. Sisäurheilulajit rulez täällä etelässäkin! Joko on pipokeli The Kingilläkin? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo pipoa... Tarvitsisin kyllä. Vielä ainakin viikko tämmöisiä kelejä.

   Poista
 2. Komenna emäntä kutimien kimppun, niin pipo syntyy varmaan pikaisesti! ;)

  VastaaPoista
 3. No Mikkelissäkin huimat -16 astetta. Miullekin riittäis oven edessä asioinnit, mutta emännän mielestä ei riitä. Ei kuulemma haluu pissa jälkiä taloyhtion oven eteen ettei tuu sanomista. Ok, itepähän kärsii kun pyydystelee meikää ympäri taloa huonekalujen alta ja kun alan ihan veltoksi toppapukua pukiessa. Olen oikeesti kymmenkiloinen mutta kun toppis ilmestyy painan ainaki kakskyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin pistettiin taas tänään tossut jalkaan. Kun mä näänkin ne tossut, niin mä juoksen heti pöydän alle piiloon. Tuo on muuten hyvä idea tuo veltoksi heittäytyminen :D

   Poista
 4. Ja bongasin rotukollegasi pääkaupungin lähiössä ihan nakusillaan kuluvalla viikolla! On täälläkin -10 asteen pahemmalla puolella kelit viihtyneet.. Brr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulle pistetään heti ainakin villapusero päälle, kun lämpötila lähenee nollaa. Paljon mukavampi sen kanssa on ulkoilla.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!