sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Manikyyri

Mulla oli tänään kynsihuolto elikkäs manikyyri. Mun manikyyri sujuu - no joo, kohtalaisesti. Heti kun mä nään kynsisakset, mä juoksen pakoon. Niiku tuolien tai pöydän alle. Isännän tietokonepöydän alusta on mitä mainion pakopaikka, varsinkin jos isäntä istuu itse koneella. Sinne pöydän alle ja sen jalkojen ja tuolin taakse emännän on mahdotonta ylettyä.

Kesällä mun kynsiä ei tarvitse paljoakaan leikata. Se etu asfaltilla kävelystä on. Mitä nyt paria takajalan kynttä, jotka ei tavallisesti osu maahan.Kanapalat kehiin ja leikkaus käyntiin! Mun molemmissa takatassuissa on kaksi mustaa kynttä. Niiden leikaaminen on kuulemma erityisen vaikeaa. Emäntä ihmetteleekin, että miten mustakyntisiltä koirilta uskaltaa lainkaan leikata kynsiä? Nyt me napattiin tuosta mustasta kynnestä iso pala pois.


Ja on kuulemma oudon oloista, kun mä tassuttelen nyt lattialla ja ei kuulu minkäänlaista kynsien ropinaa.

Siisti! Vähän vielä tuosta paranneltiin muutamaa kynttä.

4 kommenttia:

 1. Tiäkkö kuule, että meillä on juurikin mustat kynnet. Äippä leikkaa ihan mutulla. Kynnen voi leikata siitä kohtaa, mistä se alkaa kaartuun. Meil pätkästään kynsiä melkkis joka viikko, ku meil ei oo asvalttia niiku sulla. Palkinnot on tärkeintä koko rojektissa. Siistit kynnet sulla, Elvis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ilman kanapaloja mä en suostuis koko hommaan. Vaikka emäntä epäili, että koko palkitseminen on mennyt väärään suuntaan. Eli mitä pahemmin mä rimpuilen vastaan, sitä enemmän tulee palkintoja...

   Poista
 2. Vähänkö hieno mani! Lakat vaan puuttuu.. :P

  Entäs jos emäntä hankkisi sellaisen surisevan hiontakoneen kynsille? Nykypäivänä sellaisiakin on myynnissä eläimien kynsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, me ei tiedettykään moisesta. Pitääpä käydä katselemassa!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!