perjantai 6. joulukuuta 2013

Tossuaika

Nyt on kuullemma joku itsepäisyyspäivä, joten mä pääsin pitkälle lenkuralle. Semmoiselle, jolle pääsen aina isäntäväen vapaapäivinä. Ja päivän teemaan sopien, mä olin vähän itsepäinen. Piti pistää tossut jalkaan ja mähän vastustin sitä viimeiseen saakka.

Emäntä kaivoi tossut esille ja pisti houkutukseksi lattialle mun suurinta herkkua, kuivattua kanafilettä. Mutta ei edes kanafile saanut mua tulemaan lähellekään noita tossuja. Mutta isomman oikeudella emäntä kaappasi mut syliinsä ja se oli menoa sitten.

Kun mä pääsin ulkona vauhtiin, niin täytyy myöntää, että olihan helppoa kulkemista. Ei haitannut terävät kivet tai jään säröt yhtään. Mä kuljin etunenässä koko matkan, enkä harannut yhtään vastaan.

Jos tämä mun tassunjälki ois kivettynyt, niin olisi siinä tulevaisuuden tiedemiehille ollut ihmettelemistä.

Kotona me sitten pistettiin mun ja mun emännän tossut söpösti vierekkäin kuivumaan pesuhuoneen lämmitetylle lattialle. Voin kait mä vastakin laittaa tossut jalkaan. Ei nimittäin mennyt tassut yhtään verille.


6 kommenttia:

 1. Periaattesta sit kuitenkin päätit hyväksyy tossut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus täytyy myöntää, että joku toinenkin SAATTAA olla oikeassa. Kyllä näillä on helppo tasutella eteenpäin.

   Poista
 2. Onpa hianot tossut! Mamma käski kysyyn, että minkä merkkiset ne on ja mistä ootte löytänyt ne? Meinaan ko mun nykyiset tossut on tympeet, ko ne ei pysy jalassa, vaan tippuu koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on Mustista ja Mirristä, Rukka-merkkiset. Mun koko on kolme. Mäyriksillä on varmaan pikkuisen isommat jalat, joten ehkä koko neljä tai viis on sopiva. Mutta näitä voi sovittaa ihan samalla lailla kuin ihmisten kenkiä!

   Poista
 3. Vähänkö päheet bootsit! Sekä staralla että emännällä! :D

  Törmäsin tänään paikalliseen bossukkaedustajaan, eikä sillä kuulemma ollut varpaissa vielä vilu, vaikka luntakin oli pikkuisen yöllä tullut. Mantteli kyllä oli jo päällä..
  Miellä täällä etelässä kylvetään teille suolaa, eikä vissiin sitä tappajasoraa.

  Yhtä vaan ihmettelin (EN ääneen tietenkään!): Kuinka näkemälläni edustajalla roikkui jojot pitkinä molemmista suupielistä ja The Elviksen nassu ja suu on aika kuvissa siisti! Pisteet siis pohjolaan kuolan osalta! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Elviskin osaa kuolata. Silloin nimittäin kun on narttukoiria lähellä. Siksipä en juuri viitsi Elvistä koirapuistossa käyttää. Kuola valuu ja nenä on nartun takamuksessa kiinni...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!