sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Lellipentu

Kyllä tämä joulunaika on sitten mukavaa aikaa. Mulla on nyt ihan parhaat ateriat koskaan! Mä arvasin, että näin siinä käy. Kun isäntäväki on kuulemma kyllästynyt jouluruokiin, mä saan sitten joka aterialla jotain herkkua. Niinku hirvipateeta tai kinkkua. Mä pistä niiden kuvat tähän ihan pienellä, ettei teillä ala valumaan kuola suusta.
Hirvipatee lakkakuorrutuksella ja kinkku sinappihunnulla! Tosin noita lakkoja en oo maistanut ja sinappiakin vain vähän.

Mutta parasta on, että mun ei tarvitse olla paljoa yksin kotona. On aikaa vaikka markan painille!8 kommenttia:

 1. Vähänkö sulla on ilonen naama tossa markan painissa. Hih hih, meitäkin rupes nakrattaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahan rapsutus on vaan niin IHANAA :) Ja mä pyydän lisää, lisää, lisää ja viuhdon jaloilla vauhtia. Tämä oli ainoa kuva, mikä onnistui edes jotenkuten.

   Poista
 2. Mulla taisi tulla herkkujen yliannostus joulun aikaan. Piti kerran tyhjentää mahan sisältö takkahuoneen lattialle. Jouduin sitten riisikuurille.

  Eikös vaan ole ollut aika kurjat lenkurakelit? Talvikin katosi johonkin. Onneksi kuopus on vielä kotona niin saan makoilla sen kainalossa aamut ja päivät.

  t. Ollikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Vallukin joutui kerran jouluna riisikuurille. Mutta eläinlääkäri sanoi, että siihen voi kyllä lisätä vähän kinkkua kyytipojaksi... Mutta mikä on vähän?

   Sinnikkäästi mua on viety lenkille, vaikka aina on mahanalusta ihan märkä, mullakin, vaikka mulla on pikkuisen pidemmät sääret kuin sulla. Ja mun puvut haisee kuulemma kamalalle... You know, poikakoira, pissa ja kuravesi...

   Poista
 3. Markan paini näyttää IHANALTA! Onko siinä millaiset säännöt vai onko se vapaamuotoista maharapsutusta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä säännöt ja juttua jo tuolta keväältä: http://www.elvistellen.blogspot.fi/2013/04/markan-paini.html

   Poista
 4. Vähänkö sää näytät nauttivan tosta markan painista! Mut maharapsut onkin ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmillähän on sellaisia selän rapsutuskoneita. Koirille vois kehitellä mahan rapsutuskoneen. Paitsi rapsutus onparasta ihmisen kädellä tehtynä...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!