torstai 26. joulukuuta 2013

Tapanin lenkki

Koska tänään ei satanut vettä, se oli sitten pidemmän lenkin paikka. Mutta olihan märkää ja paljon sitä pistelevää soraa. Ja koska mä olin lenkillä ainoastaan mun emännän kanssa, saatiin me taas muutamia kommentteja. Mun isäntä on vissiin niin pelottavan näköinen, että silloin ei kommentteja paljoa vastaantulijoilta saa. 

Ensin tuli vastaan yks mummeli, joka kertoi pitävänsä koirista niiiiiiiiin paljon ja sen tytöllä on kaksi staffia ja ja ja ja... Mutta se ei tiennyt mun rotua. Vaikka me yritettiin sanoa, että resitentilläkin on mun rotuinen koira. Ei se ollut koskaan kuullutkaan.

Sitten tuli vastaan joku "herrasmies". Se oli menossa paariin (aamulla!). Mutta sepä tiesi mun rodun ja kuulemma sen äidillä on ranskis. "Khyllä khoira khoiraihmisen tuntee."

Käviskö tämän kuvan nimeksi "Koira ja varis" ?

Mutta mikä parasta! Mä näin taas Alman. Kuva on vähän heikkotasoinen, kun me halittiin niin vauhdikkaasti. Ja Almalla on keltaista otsassa, kun se oli tutustunut kahvien maailmaan, onneksi Cafe Latte oli ollut kylmää.


4 kommenttia:

 1. Hottistyttö toi keltaotsainen Alma. ;)

  Elvis, joskus on raskasta olla komee, ku kaikki ihmiset tuppaa ihan iholle ihaileen, mut kestetään niiku miähet, valittamatta. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukavahan se on rapsuja ohikulkijoita saada. Ja ilahduttaa heitäkin olemalla söpö...

   Poista
 2. Selvää Kallenkallelaa havaittavissa..!
  Ja linjatkin ovat siellä pysyneet solakkana kinkkuilusta huolimatta..
  Toista se täällä etelässä suklaaähkyssä ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon saanut kinkkua kyytipojaksi joka ruokailulla! Ja joskus siinä on ollut ehkä sinappiakin mukana. Loppukinkku pienitään pakasteeseen, joten eiköhän sitä riitä ihan tarpeeksi!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!