maanantai 16. joulukuuta 2013

Nuuskuttelukeli

Nyt on ulkona mitä mainioin nuuskuttelukeli. Ai millainen keli? No semmoinen keli, kun on just satanut puhdasta uutta lunta lämpötila on siinä nollan kieppeillä. Silloin mun mielestä kaikki tuoksuu tosi selvästi (ja näkyy kans, emännän huom).

Ensimmäinen lyhtypylväs. Tämän mä tsekkaan aina.

Tässäpä tosi mielenkiintoinen viesti. Ja allekirjoituskin on selvä. Oiskohan tämä tuon vastapäisen talon seropilta... Se kun on aika iso.


Tätä viestiä mä nuuskuttelin pitkään ja hartaasti. Tämän täytyy olla naapurin Hertalta. Hertta on rottis, mutta se on kamalan lutunen. Aina kun me tavataan me halitaan toisiamme pitkään. Hertta ei suostu ottamaan askeltakaan, ennen kuin mä oon käynyt moiskauttaan pusun sille.

Emännän mielestä nyt on hankala blogikausi. Kun aina on pimeää ja sillä on niin surmee kamera, että pitää kuulemma olla optimiolosuhteet, että saa edes jonkinmoisia valokuvia. Mutta viikko vain ja päivät alkavat jälleen pitenemään!

6 kommenttia:

 1. oi ompa sulla kaunis villapaita!
  Mäkin toivottavasti saan vielä joku päivä kotiuttaa oman bostonin, yhtä söpön kun sä oot Elvis. Siks mä tätä sun plokiakin lueskelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jotain haluaa oikein kovasti, niin toive toteutuu! Villapaita on emännän "omasta päästä", 7 veljestä villalangasta. Se on mun suosikki vaate, lämmin mutta kevyt. Vaikkakin vähän lyhyt kaulasta. :D Kiva, että jaksat lukea juttujani!

   Poista
 2. Yhdyn edellisen kommentoijan fiiliksiin! :D

  Varsinainen Koirien Seiskapäivä-julkaisu luettavana!
  Eihän sitä koskaan tiedä jos vaikka Hertta alkaisi vielä enemmän sydämellistymään urhoita kohtaan.. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Hertta on ihan lääpällään minuun... Mutta se painaa jotain yli 50 kg ja mä alle 10 kg, niin emäntä ei kovasti anna meidän telmiä...

   Poista
 3. Sää sentäs oot päässy ulos lukeen vieästejä, meinaan me ollaan kökitty omalla takapihalla ku tiät on pluikkaat ettei me pysytä pystyssä. Huoamenna lähetään kaupungille saamaan liikuntaa ja on siäl varmaan noita postejakin.

  Mitä sun emäntäs hupajaa noista kuvista? Hyvii kuvii komeesta koirasta. Joo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupunkiasumisessa on omat etunsa, vaikka jotkut kyllä sääliikin koiria, joiden koti on kerrostalossa. Mutta mulla ei oo valittamista! Ja pääsenhän mä välillä Tyrnävälle ja mökille!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!