torstai 25. huhtikuuta 2013

Uudet lelkut!

Vihdoin ja viimein mun emäntä järkevöityi sen verran, että se antoi mulle sen työkaappiin piilotetut lelkut mun käyttöön. Ne on ollut siellä jo jonkin aikaa, mä oon nähnyt ne.
Aamu aloitettiin kuitenkin ihan rauhallisesti. Mä yritin pysytellä peiton lämmössä mahdollisimman pitkään. Sitten päivällä murtauduin meidän makkariin ja pömistelin emännän tyynyllä. Kuten olen jo aiemmin maininnut, kumikiila - piis of keik.
Tämmöiset lelkut sain - hei, tuliko postia? Tuon vihreän reikäpallon sisällä on tuommoinen keltainen pikkupallo ja se vinkuu koko ajan kun sitä liikuttaa. Emännällä meni kuulema hermo ensimmäisen minuutin jälkeen. Tuo pienempi pallo on semmoinen menttooli-pallo. Sen pureskelun pitäis puhdistaa ja hoitaa hampaita sekä raikastaa hengitystä. Mä kyllä itseasiassa vaan paiskon sitä lattialle. Senkin kanssa emännällä meni kuulemma hermo. Kun se on niin raskas ja mä oon niin voimakas, niin koko lattia tärähtää. 


Nyt onneksi ilma selkesi ja pääsen pitkälle lenkuralle. Lelkut saa levätä hetken aikaa.

5 kommenttia:

 1. Kylläpä sun päivä kuulostaa kivalta! Murtautuminen on aina pop! Sää oot kyllä eri etevä murtautuja! Ja sit vielä lelkkuja palkinnoks hienosta murtautumisesta! Mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meijän emäntä yrittää semmoista lempeää, kasvattavaa linjaa. Ehkä se ajatteli, että nyt on aika antaa uutta tekemistä yksinolon hetkille. Täytyy mun myöntää, että kyllä mä näytin (näyttelin, hih hih) vähän katuvaa. Pistin korvat silleen taaksepäin ja kyyristyin vähän lattialle. Heti se leppy. Emäntä nimittäin.

   Poista
 2. Ooo, hianoi uusii lelkkui sulla kamu!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Se menttooli-pallo on vaan taas kadonnut. Epäilen, että emännällä on osuutta asiaan!

   Poista
 3. Mistä ostit tuon pallon jossa on se kumilelu sisällä?

  VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!