keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Hommaa piisaa

Mä vähän päivitin tätä blogia ja lisäsin tuohon oikealle muutamia mun ploki-kameleita. Siihen mahtuu kyllä lisääkin niitä ja mä täydennän tuota listaa kyllä pikkuhiljaa. Katos, kun nää asiat on vähän uusia mun emännällekin.

Tässä taannoin meillä hajosi televisio. Mä en nyt siitä niin välitä, mutta emäntä välittää. Se taputti pieniä pulleita sormiaan, kun se entinen televisio oli sellainen kantti kertaa kantti laatikko. Se painoi kuulemma ainaskin 60 kiloa. "Hurraa! Nyt meille saadaan taulutelevisio!" se ilakoi. Uusi televisio tuli ja se toimikin ihan hyvin pari viikkoa. Kunnes se ei enää toiminut. Isäntä raahasi television korjuuksille. Ja mitä ne siellä sano sille? Että ei siinä televisiossa oo mitään vikaa, kaukosäädin on rikki. Arvatkaas, kuka oli käsitellyt sitä kaukosäädintä... Khih hih... Se oli ihan suuhun sopiva... Uus makso kuulemma 80 euroa... Ja kerran kun isäntäväki oli saunareissulla, mä kokeilin vähän sitä uutta kaukosäädintäkin, mutta ihan vähän vaan. Pikkuisen näkyy hampaanjälkiä.

Kerran, kun mä olin pieni ja mulla tuli taas aika pitkäksi, päätin vähän sisustaa:


Siis monta päivää ensin elävöitin tuota mattoa raidoittamalla sitä. Ja lopuksi päätin pistää sohvatyynyn uusiksi. Siitä emäntä oli tyytyväinen, että päällinen säästyi. Mä nimittäin avasin siitä vetoketjun ihan nätisti ja vedin vaan nuo sisustat ulos. Oli kova homma.


Ja sitte kerran mä siirsin nätisti mun vesikupin syrjään ja päätin kokeilla, kuinka paljon Harrodsilta tuotu koirankupin alunen kestää. No, ei kestänyt paljoa mitään. Ja sen kun pitäis kuulemma olla joku laatukauppa.


Mutta en mä enää viitsi askarrella noin paljoa. Tässä vielä kuva viikonlopulta merenjäältä, jossa mä juoksin hirmeetä vauhtia!


4 kommenttia:

 1. Ny kyl täytyy todeta, että sä Elvis oot enemmän markopaananen ku Marko Paananen itte. Jösses, ku hyvin dekoreerattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookki hienoa aikaansaannosta! Mä oon niin ylpeä, emäntä ei niinkään...

   Poista
 2. Toi Myrskyn ja Tuiskun kommentti pitää kyl niiiin paikkansa!:D Mahtavan rouheeta menoa, sanoisin! Erityisesti noi huonekalutuunaukset on tosi upeita, mälsä vaan ku toi ihmisväki ei aina vaan tajuu näitä sisustusjuttuja... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just joo. Ja sitten ei saa edes mennä makkariin. Pistetään ovi kiinni. Ottaiskohan se Paanasen Marko jonkun assistentin töihin? Mä voisin olla vapaaehtoinen.

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!