lauantai 6. huhtikuuta 2013

Koirapuistossa

Tänään tiesin heti, kun lähettiin kävelemään tiettyyn suuntaan, että minne mennään. Koirapuistoon! Mutta mä en ymmärrä, miksi me lähetään sieltä aina pois kesken kaiken kivan. Tänäänkin siellä puistossa oli ihania donnia, ne tuoksui niin hyvälle. Mulla valui sananmukaisesti kuola suusta. Ja sitte mä halusin näyttää niille vähän äijämeininkiä... Ja sitte emäntä komensi mut pois ja me lähettiin kotiin. Törtsiä.

Mä tiedän missä puisto on! Mulla on päällä mun rymytakki. Tästä kuvasta vois melkein päätellä, että täällä on kevät. No ei kyllä oon.

Hmm... tuossa takana on jokakeväinen keskustelun aihe. Mun emäntä kerää (lähes) aina mun pökäleet talteen.

Mutta talvi täällä siis on.

2 kommenttia:

  1. Julkisilta paikoilta kerätään pökäleet pois, vaikka emännän mielestä maatuvan jätteen pussittaminen kuullostaa hassulta. Ei kuitenkaan haluta ärsyttää ihmisiä. Laiska emäntä tosin vie mut usein metsähallituksen puolelle, kun siellä saa asioida ihan vapaasti ja keräämättä.

    t. Olli

    VastaaPoista
  2. Siis kyllä mekin kadulta ja portinpielistä jätökset kerätään aina pois. Just tultiin lenkiltä ja kävi niin, että emännältä loppui jätöspussit. Mutta onneksi joku oli heittänyt maahan semmoisen "teikövei"- kahvimukin kannella. Me pistettiin mun pökäle sinne ja roskiin. Mutta herää kysymys, miksi ihmiset suvaitsevat noita muita roskia mielinmäärin...

    VastaaPoista

Komentteja on aina mukava saada!