maanantai 8. huhtikuuta 2013

DSAA

Mä oon tässä vähän miettinyt, että mitä voisin alkaa tehdä, sitte kun mä oon iso. Ja nyt mä sen keksin! Musta tulee DSAA (Dog´s supplies analytic advisor). Elikkä suomeksi tuollainen koirantarvikkeiden testaaja. Mä oon nimittäin tosi hyvä siinä. Ja vielä ei oo esimerkiksi löytynyt lelkkua, joka mun käsittelyssä kestää. Tässä on mun nykyisiä suosikkilelkkuja.


- Ylhäällä vasemmalla joku, josta yläosa on kadonnut jo aikaa sitten ja yksi osa (ilmeisesti jalka) on tyhjentynyt.
- Keskellä vihreä kroko, joka on mun eka lelkku. Ihan Helsingistä. Aluksi se vinkui. Nyt se on suolestettu ja jalkakin on irronnut.
- Oikealla oleva narupallo on melkoisen kestävä. Siitä mä oon saanut irroitettua ehkä 10 cm pätkän tuota narua.
- Alarivin vasemmalla oleva Kong bubba on kadottanut yhden lonkeronsa. Mutta tämäpä vinkuu vielä.
-Keskellä on tuollainen tötterö, johon voi piilottaa herkkuja. Mutta yleensä mä paiskon sitä ympäriinsä. Ja se on siitä kiva, että se pomppii minne sattuu.
- Ja sitten puruluu. Siinä oli niitä useampikin, mutta emännän sössiessä kameran kanssa mä hain siitä osan pois.


Elikkäs mun testien perusteella Kong bubba, narupallo ja tötterö läpäisee mun vaativan lelutestin tällä erää.

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno titteli! Ja hyvännäkösiä aikaansaannoksia! Sullon selkeesti lahjoja tolle alalle.

  VastaaPoista
 2. Joo, minusta työssä on tärkeää se, että siitä pitää ja osaa tehdä sen hyvin! Mun pitäis varmaan pistää joku ilmoitus lehteen...

  VastaaPoista
 3. Haa, tiäks Elvis, ett mullaki o just tommossii lelua. Kaik yhtä riakaleina. Mun äiti hosu sit neulan kans kursimas palassi yhtee. Arvaa onks samannäköne ku se alkuperäne?? No ei.
  Äiti o ostanu Ikea lasteosastolt lelui ja ne o kestäny. Paitti Onnin. Se syä kaik ulokkeet leluist iha heti. Me russelit ollaa kuulema kans kovii tuhooma kaik irtonaine.
  Äitil ol melkke tippa silmäs ku sua kattos. Sen jollan setäl o kuulema ollu just sun näköne karvanapero.
  Terkkui täält Essiläst
  lähettä Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva, että oot vieraillut blogissani! Mä kävin pikaisesti kans sun blogissa. Mä palaan kommentoimaan sun juttujas myöhemmin, kun emännällä on nyt kuulemma kiire....

   Poista
 4. Mul on kans tollanen herkkutötterö, mutta se on musta vähän haastava, ku ei sieltä saa mitään oikein ulos. Sit mä kans heittelen sitä ympäriinsä ja sit se on kuulemma ällöttävä, ku mä eka limastan sen ja sitten pyörittelen matolla ja pölypallerokasoissa ;) Sun kroko on kyl vähäsen kärsiny. Mulla on aika paljon lelkkuja, ku mä en suolista niitä, eli niitä ei poistu luonnollisen poistuman kautta. Tulee vaan lisää, ku mamma näkee aina jonku Aivan Ihanan Lelkun, joka mun on ihan pakko saada...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun emäntä näki kerran yhden ongelmakoira-ohjelman, jossa se koiraterapeutti sanoi, että "aloitetaanpa siitä, että tällä koiralla on aivan liikaa lelkkuja..." Siis miten voi olla liikaa lelkkuja? Saan mäkin aina silloin tällöin uusia lelkkuja ja mä tiedän, että emännän työkaapissa on pari uutta lelkkua dodttamassa... Mä haistan ne.

   Ja mullakin se tötterö menee aina ihan limaiseksi...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!