perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ruoka-aika

Mä oon kuulkaas kova poika syömään. Mä painoin viimeisessä punnituksessa 8,6kg. Ja emäntä sanoo, että mun pitäis laihduttaa tuommoiset 200g. Voi jösses, että dietille. Kattokaas kun mä meen taas kesällä näytelmään. Ja siellä ei saa olla pulska. Mun emäntä tavoittelee mulle jotain sertiä. Mikähän sekin on? Toivottavasti sen voi syödä.

Mun normaali ruoka-annos pitää sisällään 3/4 dl nappuloita, 3/4 dl kermaviiliä, vähän jotain keessaria ja kyytipojaksi balkannakki tai Saarioisten mummon lihapulla. Ja aina syön kupin tyhjäksi. Aamuin illoin. Monet mun kameleista syö noita mummon lihapullia ja me ihmeteltiinkin, miksi koirien ruokaa myydään ihmisten ruokien hyllyllä. Kunnes joku kerto, että ihmisetkin syö niitä. Mun emäntä ei vaan tunne ketään, joka niitä syö...

Sitte mulla on tapana kerjätä pikku maistiaisia. Siihen autta sopiva ilme.


Näin kun istuu, niin kyllä yleensä jotain saa. Mutta ei tarpeeksi. Mä muuten tykkään jopa pitsan reunoista. Ja mummulla on parhautta, kun siellä tällä ilmeellä saa yleensä kokolihaleikettä. Ja mä jaksan kerjätä pitkään! Mun emännän tyttären Rocky on vienyt kerjäämisen astetta pidemmälle:


Se on vaan epistä kun se on niin iso. Se voi ottaa vaikka torkut tuossa kerjätessä... Mun leuka ei yllä pöydälle.

4 kommenttia:

 1. Mitenkä meistä tuntuu, että sun ruaka-annokses on todella piäniä. Mekin syädään enemmän. Ja tosta laikkarista. 200, siis kakssataa, rammaa!!! Käyt pihanperällä, niin ton verran paino putoo heti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joop. Voipi olla, että en suostu laihduttaan ku 50 rammaa... Edellisen näytelmän tuomaritäti kehu just mun sopivaa koko-painosuhdetta... Tässä talven mittaan kun en oo suostunut pitkille lenkuroille niin on voinu paino vähä nousta. Mutta kyllähän sitä taas kesällä vois kävelläkin pidemmästi... Ja pihanperällä käyn monesti...

   Poista
  2. Ai himputti! Vähänkö ois kätevää, jos ylettäis tollai lepuuttaan päätä pöydällä! Pitää alkaa kasvattaa jalkoja. Ehkä mä viel jonain päivänä yletän tolleen ko Rocky.

   Ja mää niin ymmärrän sua ton laihdutushömpötyksen suhteen. Meilläki ois mammalla paljo enemmän, mistä laihtua, mut niin vaan se kohdistaa kaiken painontarkkailutarmonsa pieneen ja sutjakkaan mäyräkoiraan. Pöh!

   Poista
  3. Tai sitten vastineeksi pöydän jalkoja pitäis lyhentää. Eikös ne ihmiset jossain Jaappanissa istu lattialla. Yltäis sitten vähän matalampikin koira lepuuttaan päätään.

   Ja on se kumma kun tässä yhteiskunnassa kaikkien koirien pitäis olla niin linjakkaita niin linjakkaita, kun niiden emännät saa olla vaikka kuinka pulleita. Mitenhän sitä pystyis kieltään emännältä makupalat?

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!