sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Ongelma

Elvis: Nyt kun Hugostakin on tullut jo täysi-ikäinen, meille on tullut ongelma. Ei se meille ole ongelma, vaan isäntäväelle. Nimittäin paikkojen merkkailu.


Kun me ollaan päivisin kahdestaan, niin me kyllä saadaan aika kulumaan. Me taistellaan meidän lelkuista ja merkataan nukkumapaikat. Koppa ja tyyny. Emäntä pesee ne kerran viikossa. Kun kuulemma haisee. Meistä ne ei haise ollenkaan pahalle. Me voidaan kyllä nukkua ihan hyvin niillä merkatuilla nukkumapaikoilla.

Sitten me merkataan sohvan jalka. Ja keittiön pöydän jalka. Sohvan jalka ei kuulemma oo niin paha, kun siinä ei ole mattoa alla. Mutta keittiön matto joutui taas pesulaan. Tai siis emäntä pesee sen kesällä mummulassa painepesurilla. Tosin Hugo myös oksensi sille, niin mitä tuo nyt yksi merkkailu enää merkitsee. Ai, merkitsee vai?


Emäntä ei ole ihan varma, kumpi merkkailee enempi, mutta mä, Elvis, jäin yhtenä aamuna kiinni, kun merkkasin sen keittiönpöydän jalan. Niin, ja isäntäväen ollessa lomilla, me ei merkkailla. Tai ainakaan vielä olla merkkailtu. Mitä tuo nyt yksi vahinko sattui aamulla.

Nyt sitten meillä mietitään kuumeisesti ongelmaan ratkaisua. Onkohan sitä?  Meidän isäntä on aina ollut kassileikkauksia vastaan. Mutta nyt se sanoi, että kassit pois molemmilta. Mitkä kassit? Mutta sitten meidän yksi veispuuk kaveri kuoli kassileikkauksen kompikaatiohin. Kuoli. Niin surullista... Ja Koiramme-lehdessä oli juttua jostain kastraatiosta. Ei kuulemma auta enää vanhaan koiraan. Itsehän en kylläkään ole vielä vanha, korkeintaan vanhempi teini-ikäinen. Joten isäntäväki yrittää olla kärsivällinen. Eli ei me mihinkään kassileikkaukseen lähdetä... Hugon vieressä myös lelkku, jonka Elvis sai lahjaksi meidän blogin seuraajalta, Kaisulta. 

10 kommenttia:

 1. Myrsky: Jaahas Pojat, teil on totiset paikat. Mä olin 2 ja Tuisku 1 vuotias, kun meiltä lähti kassit. Kukaan ei oo niitä kasseja kaivannu. Mähän merkkailin ihan koko ajan ja jokainen päivä ja jokaisen paikan meillä. Kaks vuatta ihmiset pesi ja luuttus huonekalujen jalkoja ja seinänvieruksia. Parkettikin on mustunut monesta paikasta. Ja ihmiset valitti gaumeesta lemusta. Se oli sitten siinä eli nykysteen ollaan konsulentteja.

  Äippä käski sanoo, että jokainen päättää itte ja jokaisessa leikkauksessa on riskinsä. Ainaskaan meille ei tuu vanhojen miäskoirien vaivaa eli kivessyäpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on päätetty kattoa vielä kesän yli. Nyt kun porukoilla on hiihtoloma ja ne on kotona, me ei olla merkkailtu. Kyllä tulee olemaan vaikea päätös.

   Poista
 2. Multae jottae tietimätä vietiin sieltä alapiästä. Vissiin ne kassit.Vaekkee mulla sitä merkkoomista ollukkaa.Olj vuan muita onkelmija. Vuan hyvästihän se mänj eekä nyt oo ollunna mittää hättee.Taetaa olla iha yksilökohtasta kelle aattaa ja ee jos on vanahempi kaverj kysseessä. Vissiinnii kuitennii usseemmalla aattaa.
  Ee tiijjetä oesko siihe hommaan apuva sittä semmosesta hormoonjkapselista joka nahan alle pannaan..?Tietäskö teejjän elli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun Elviksellä on 6-vuotis neuvola toukokuussa, otetaan asia puheeksi eläinlääkärin kanssa.

   Poista
 3. http://artemisia1.vuodatus.net/lue/2015/04/mitas-virkaa-elainnaturopatialla-sitten-on
  Tuommoisestakin voi saada apua, ihan leikkaamatta - ja jos leikkaukseen kuitenkin päätyy, saa siihenkin toipumiseen hyvää apua homeopatiasta.

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli heti nuo puhuripojat mieleen, kun aloin lukea teidän merkkaamistanne. Heillähän tuo kassien poisto auttoi. Mulla ei ole ollut tuollaista ongelmaa ja olen siis saanut vielä kassini pitää. Jäbä kyllä välillä uhkailee niiden poistolla kun yritän kaikkia nylpyttää, mutta äippä pistää vastaan. Ja kyllähän Jäbäkin pelkää, etten sitten enää metsästäisi. Toivottavasti teille löytyy joku ratkaisu asiaan. Taitaa olla tylsää olla siellä kotona kahdestaan päivät? t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan se vähän siitä yksinolostakin johtuu. Mutta nyt taas on ollut vähän parempi tilanne.

   Poista
 5. Kappas luulelkku on vielä ehjä ja niin sävysävyyn kassien kanssa.. ;D Kasseista puheenollen, eikös hormoni-implantti hillitse uroshinkuja? Käytetäänhän kissoillakin koirien implanttia nykypäivänä. Tai sitten melatoniini tapletti. Vaikeita ratkaisuja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps. Me tosiaan keskustellaan toukokuussa ell:n kanssa näistä "miesten" asioista. Luulelkku on vielä ehjä, mutta rinkula "hajosi"... :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!