sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Onko koirat kotona?

Elvis: Mistä tietää, että koirat on kotona? Kun niiden takit roikkuu ulkona tuulettumassa.
Me käytiin eilen etsimässä uusia keokätköjä Herukasta. Samalla me päätettiin käydä vilkaisemassa ihan ex-temporee, onko mun veli Elmo ja sen veli Oiva kotosalla. Ja olihan ne. Emännän mielestä nuo niiden hienot takit olivat ihan syötävän suloisia. Ja Elmolla ja Oivalla on kokonainen karderoopi, kun niiden emäntä osaa ommella.


Vasemmalta Elmo, Hugo, Oiva ja Elvis

Oivassa oli vähän vahtikoiran vikaa. Tai hyvähän se on, ettei kaikki tuntemattomat tunge takapihalle. Kunnon yhteiskuvaa meistä ei saanut, kuten tavallista... Me ollaan Elmon kanssa kyllä niin samanlaisia. Semmoisia rauhallisia. Kun taas nuo meidän pikkuveljet on enempi semmoisia riehujia.

Kelit on ollut mitä mahtavimmat. Hankikanto on riittänyt meille koiruleille, mutta ei ihmisille. Me on retkeilty maastossa ja meren jäällä (lue: emäntä etsii niitä keokätköjään).
- Hu huu emäntä? Löytyikö kätkö, tuu pois sieltä sillan alta!

 

Ai niin, parvekekausi on avattu!
8 kommenttia:

 1. Hienot on takit poejjilla! Meenasin jo kysyvä että mistee suapi vuan niihen emäntähän seon ne tehnnä tietennii. Teellä on sielä melekoset liänit juosta ku jiällehhii piäsöö.Ja nii on silleetä tuohhii hanki ettee tassuihin satu. Mulla vähä vaeviutu varpaat hangella. Riittäspä vuan näetä aarinkokelijä pitempäännii:) Mukava on teellä ollunna viikolloppu.Yhtä mukavata alakavata viikkoohhii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus meille on tehty maalarinteipistä tossut, kun on oikein terävää lunta. Ne ei hidastanut menoa yhtään. Ja ens talveksi me teetetään Elmon emännällä meillekin uudet mittatilauspuvut. Vaikka kahdet.

   Poista
 2. Hienot on olleet kelit ja takit, tuo on niin kivaa kun pääsee aurinkoon köllimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä vielä tarkene muualla auringossa kölliä kuin lasitetulla parvekkeella. Siellä on mukavan lämmintä.

   Poista
 3. Teil on ollu tosi aurinkoista, varsinkin terdellä. Neljä bossua yhessä, olipa hauska näky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus, kun on bossutapaaminen, niin voi olla yli kymmennenkin bossua samassa kuvassa :) Ja terdellä tarkenee, ihanaa!

   Poista
 4. Oli kyllä suloiset takit noilla teidän kavereilla. Kiva, että teillä on noin paljon kavereita. Mulla on aika vähän. Samanrotuisia ei lainkaan. Meitä dreevereitä taitaa olla aika vähän ja ollaan kait enemmän sellaisia tarhakoiria. Teillä on siellä vielä hyvät talvikelit, meillä on jo täysi kevät menossa. Hyvää pääsiäistä toivottelee Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kavereita on, mutta meille kelpaa rymistelykavereiksi vain pojat. Tai no tytötkin kelpaa, mutta siitä seuraa aina äijäilyä, ja siitä emäntä eikä muutkaan tykkää. Miksihän?

   Samoin hyvää pääsiäistä sinne!

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!