torstai 25. helmikuuta 2016

Töissä

Me käytiin tänään vähän niinku töissä. Herkkupalkalla. No kun se meidän emäntähän on semmonen piolokian opettaja. Ja nyt niillä on koulussa joku ilmiöpohjaisen opetuksen viikko. Mitäs muutakaan ryhmää se meidän emäntä ohjaa kuin eläimistä kiinnostuneita. Samassa tilassa työskentelevät myös julkkiksista kiinnostuneet. Eikös ne julkkikset oo vähän niinku julkisia eläimiä?

Eilen osa ryhmäläisistä sai tuoda vierailulle tyttökoiria. Tuommoisten vierailujen järjestäminen on vaan aina niin hankalaa, kun koulussa on aina joku kamalan allerkinen. Tänään oli poikakoirien vuoro.
Noiden alimpien koirien nimet ovat Aatu ja Toivo. Aatu on seropi ja Toivon rotua emäntä ei muista. Niin eilen kuin tänäänkin luokassa pidettiin rotuesittelyt ja omistajat kertoivat koiristaan. Ja kylläpä ne tyttökoirat olivat rauhallisia verrattuna tähän poikasakkiin!


Luokassa riitti menoa ja toimintaa. Hugo teki enempi tuttavuutta, Elvis ei niin porukasta välittänyt.


Sitten luokassa oli Nuppu-hamsteri sekä malamutin- ja lampaankarvasta kehrättyä villalankaa. Ja arvatkaas, millä pelillä pari tyttöä tuli kouluun... Pojat kyselivät, että paljonko kulkee ja paljonko syö satasella...
12 kommenttia:

 1. Olispa saanut itse joskus silloin kauan sitten tuollaisen koulupäivän, aivan mahtavaa :)
  Mukavan näköisiä lemmikkejä luokka pullollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni olisi onnellinen päivästä, mutta emännällä on jo vähän mehut pois. Tätä kestää viikko... Se on jotain uutta OPS:sia (opetussuunnitelmaa)... Mutta onneksi me päästiin kans mukaan!

   Poista
 2. No huh,ompa ollunna mahtava päevä sielä! Hienosti ootta oasanna sielä olla. Äet sano ettee oes kuulema meekäläeseltä onnistunna. Oesin muka pannu hulinaks. Pah!
  On sielä oppilaella mukava opettaja :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, teil olikin erikoinen päivä, ku tapasetti hamsterista hevoseen saakka kaikenkarvaisia eläimiä. Huikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Tuota hamsteria me ei kyllä saatu edes nuuhkaista. Se asui tuossa pipossa tai omistajansa hihassa.

   Poista
 4. Suorastaan mahtava työpäivä ja palkkakin oli ihan kohdillaan.
  Upeita nuo hevoset, mutta eivät voita teitä koiria.
  t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä kyllä vähän yllätti, kuinka arkoja noin isot eläimet voivat olla. Ne ei suostuneet menemään portin ali vaan tyttöjen piti kiertää muuta kautta pihalle. Sitten ne pelkäsi alakoululaisia... Niitä pieniä pirpanoita. Ehkä ne melusi liikaa.

   Poista
 5. Kiva työpäivä pojilla näköjään! Toivottavasti palkka ja tauot olivat Bossukoiden TES:in mukaiset! ;D

  VastaaPoista
 6. Oi, vaikuttaakin kivalta koulupäivältä! Hyvä, että ootte olleet mukana edustamassa. Hamsteri-parka on varmaan tärissyt kauhusta, valtavia suuria koiria ja hevosiakin tavannut yhden päivän aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi oli omistajan pipo. Ja monta pientä silittävää kättä...

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!