torstai 17. maaliskuuta 2016

Stailausta

Meillä ei tosiaankaan tekeminen lopu, kun ollaan kahdestaan. Nyt me ollaan muutamana päivänä siirretty Elviksen ruokailupaikka pöydän alle. Meistä se on ihan hyvä paikka. Vesikuppi pysyy ihan hyvin kyydissä, kun tuota ruokailualustaa vetää silleen varovasti.


Sitten olohuoneessa on uusi järjestys. Sohvapöytä on siirretty tv:n johtojen eteen. Sitten siinä edessä on kaksi kahvakuulaa, 6 ja 16 kilon kuulat. Eräänä päivänä jompi kumpi meistä (päätettiin, että ei tunnusteta) puri poikki niin tv:n kuin radionkin antennikaapelit. Isäntä lähti ostamaan heti uudet kaapelit, kun iltauutiset pitää katsoa. 


Muutoin me on palloteltu Tyrnävällä, etsitty keokätköjä ja riehuttu kotona. Sitä tavallista koiran elämää.
8 kommenttia:

 1. Kuulkeehan kuomat, se suattaa olla hengelle hupa tuommosten johtoen poekki nakrittaminen! Oljpa hyvä ettee käännä huonosti.Ehken kannattaa keskittyvä muihin hommiin. Hienosti kyllä ootta osanna nuo sisustushommat.Mikäpä sen parempi paekka ruokakupille ku ruokapöövvän alus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo nakersi kerran lampun johdonkin poikki... Noiden antennijohtojen edessä on ollut normaalisti tuo pöytä normaalissa asennossa, mutta Hugo oli työntänyt pöydän pois edestä...

   Poista
 2. Hianosti rymsteerattu, Pojat! Mut kuulkaa, lopettakaa se johtojen natustelu, siin käy pian hullusti, huh huh. Kiipeskö teijän iskä tonne puuhun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaansa mukaan isäntäväki yrittää nyt esteitä johtojen eteen rakennella.

   Joo ei isäntä kiivennyt puuhun :) Alueella oli tehty pusikon raivausta ja sieltä löytyi ainakin kolme metriä pitkä ranka. Sillä me saatiin tuo purkki alas puusta. Takaisin saaminen oli vähän hankalampi juttu, kun se ranka oli aika ohut ja huojui koko ajan. Mutta noin viidennellä yrityksellä purkki oli taas rautalankarinkulastaan kiinni oksassa.

   Poista
 3. Hauska nähdä, että muillakin on kahvakuulat hyötykäytössä. Meillä ne ovat liukuoven tönkkönä,bossupojat saavat muuten ovet aukia ja sitten on takit ja kengät siroteltuna ympäri asuntoa.. ja vähän tuunattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Elvis ei tykkää yhtään noiden kahvakuulien normaalikäytöstä. Aina alkaa hirmuinen rähinä, kun niitä heilutellaan. Elvis varmaan luulee niitä palloiksi, joita voi heittää.

   Poista
 4. Olette te aikamoisia touhuajia siellä päivisin. Kuten jo kaikki aiemmatkin ovat varoitelleet niin varoitan vielä minäkin, että opitte. Ne johdot on vaarallisia! Olkaahan nyt kauniisti tai teidät viedään päivähoitoon! t. Eka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun oisikin semmoinen päiväkotipaikka lähellä :)

   Poista

Komentteja on aina mukava saada!